Üsame Ak isimli üyenin son içerikleri

1. Ü

Kablosuz mouse önerir misiniz

Hocam 3.5 cok gelir
  2. Ü

Kablosuz mouse önerir misiniz

Merhabalar bir arkadaşım kablosuz mouse alacakmış bana ajazz aj159 alicagini soyledi sizcd alsin mi yoksa baska mouse önerir misiniz butce 2.5k
  3. Ü

Cloud 3 s Wireless alınır mı

Ses ayarlarinda dts de dolby atmos ta gözüküyor suan dts de oynuyorum ses eski kulakligimda ki gibi normal geliyor dolby e aldigim zaman cok patlıyor
  4. Ü

Hocam sesler hala tiz ve cok bassli geliyor 1772574546 Hocam iyilestimeyi nerden kapatıyoruz
  5. Ü

HyperX Cloud 3 S Wireless alınır mı?

Dolby ses ayari varsa atabilir misin reis
  6. Ü

Cok iyi olur reis :)
  7. Ü

Dolby acces aldım
  8. Ü

Bugun kulaklık elime ulaştı sesler cok tiz geliyor dts x uygulamasini da indirdim cs de deniyim diye girdim onceki kulaklığım fujin di o daha iyi bundan bilgin var mi
  9. Ü

HyperX Cloud 3 s Wireless alınır mı?

Merhaba bende fujin den cloud 3 s wireless modeline gectim kulakligi aldigim gibi taktim ses cok kotuydu cs de denedim baya kötüydü bildiginiz ayar var mi cloud 3 s icin
  10. Ü

Yardım Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar bugun cloud III s wireless kulakligim elime ulaştı normal bir durum mu bilmiyorum bir kac kisi de gördüm dolby acces tarzi uygulamalar varmış ayari bilen yardim edebilir mi yoksa iade edecegim.baska önerebileceğiniz kulaklik var mi 5k ya
  11. Ü

Yardım Cloud III s wireless kurulumu

Merhabalar. Bugun kulaklığım geldi ama sesler kotu geliyor sanırım dolby acces ten ayar yapmak lazımmış bilgisi olan var yardim edebilir mi
  12. Ü

Yardım Hyperx Cloud 3 Wireless Ses ve Driver Sorunu

Hocam arada 7k fark var bilemedim
  13. Ü

Kurmada yardimci olur musunuz bugun elime ulasti kulaklik
  14. Ü

N konudan beğenmiyorsunuz acaba
Geri