asla, gel ben sana 1 saatte oyunun ne olduğunu öğreteyim kral. sen oyna ben yayında izlerken anlatırım. eğer keşfetmeyi seviyorsan, keşfederken bulacağın...
SPOİLER**** vay be, ben de aksine karlach'ı buffladım, tankımsı savaşçımsı deli dehşet bi şey yaptım şu an aram çok iyi, ama finalde bakalım ne olacak bu...
Bak işte bu oyunu sevmek için bir neden daha bende bitirdim oyunu ama o notları bulamadım görevi yapamadım mesela benim yapmadığım şeyi adam yapmış acaba...
kendim buldum kral bi tane adamla konuşurken bahsetmişti böyle böyle ejder var diye sonra görevi ilerlettim oraya kadar geldim orda bi yerde veya daha...
90.saatteyim ama bitmedi, galiba finale yaklaştım *SPOİLERRRRRRRRRRRRR* '''''''gortashı kestim şimdi şu şeyle karşılaşıcam adı neydi unuttum alibeyin mi...
sana şu kadar söyliyim bu oyuna yarım saat girip bu ne bicim oyun deyip çıkmıştım sonra yoğun tavsiye üzerine tekrar girdim ve artık çıkamıyorum bu oyuna...
sen nasıl bi oyunsun bi kere girdigimde daha cıkamıyorum her yerinde farklı detay ve gizem var önnceden gece kafamı yastıga koyduğumda gelecek kaygımı...
oyun falan açık değil, yoğun bi şekilde gpu cpu kullanmıyorum, kasamdan bazen böyle çıt, pıt, kıt gibi sesler geliyor. sebebine bi türlü mantık bulamadım...
fpsti bu elimizde sapan vardı etrafta heykelleri pisleyen güvercinler vardı sapanla onları kovmaya çalışıyorduk etrafta gizli özellikler vardı örneğin taş...
g. korelilerin geliştirdiği bu oyun türkçe dil destekli, mmorpg pc/mobile bir oyundur. çok fazla bilgim yok bende az önce öğrendim. black desert'a benziyor...