Useless isimli üyenin son etkinliği

• Useless
    Useless, || baldur's gate '3 || başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    asla, gel ben sana 1 saatte oyunun ne olduğunu öğreteyim kral. sen oyna ben yayında izlerken anlatırım. eğer keşfetmeyi seviyorsan, keşfederken bulacağın...
  • Useless
    SPOİLER**** vay be, ben de aksine karlach'ı buffladım, tankımsı savaşçımsı deli dehşet bi şey yaptım şu an aram çok iyi, ama finalde bakalım ne olacak bu...
  • Useless
    Bak işte bu oyunu sevmek için bir neden daha bende bitirdim oyunu ama o notları bulamadım görevi yapamadım mesela benim yapmadığım şeyi adam yapmış acaba...
  • Useless
    kendim buldum kral bi tane adamla konuşurken bahsetmişti böyle böyle ejder var diye sonra görevi ilerlettim oraya kadar geldim orda bi yerde veya daha...
  • Useless
    onu da kestim kral 😄
  • Useless
    90.saatteyim ama bitmedi, galiba finale yaklaştım *SPOİLERRRRRRRRRRRRR* '''''''gortashı kestim şimdi şu şeyle karşılaşıcam adı neydi unuttum alibeyin mi...
  • Useless
    sana şu kadar söyliyim bu oyuna yarım saat girip bu ne bicim oyun deyip çıkmıştım sonra yoğun tavsiye üzerine tekrar girdim ve artık çıkamıyorum bu oyuna...
  • Useless
    Useless, PC Oyunları kategorisinde || baldur's gate '3 || başlıklı bir konu açtı.
    sen nasıl bi oyunsun bi kere girdigimde daha cıkamıyorum her yerinde farklı detay ve gizem var önnceden gece kafamı yastıga koyduğumda gelecek kaygımı...
    • wp12993735.webp
  • Useless
    Useless, Kasa-PSU kategorisinde Kasamdan durup dururken sesler geliyor başlıklı bir konu açtı.
    oyun falan açık değil, yoğun bi şekilde gpu cpu kullanmıyorum, kasamdan bazen böyle çıt, pıt, kıt gibi sesler geliyor. sebebine bi türlü mantık bulamadım...
  • Useless
    Useless, PC Oyunları kategorisinde Bi türlü hatırlayamadığım oyun başlıklı bir konu açtı.
    fpsti bu elimizde sapan vardı etrafta heykelleri pisleyen güvercinler vardı sapanla onları kovmaya çalışıyorduk etrafta gizli özellikler vardı örneğin taş...
  • Useless
    Useless, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Fiyat performans yaka mikrofonu başlıklı bir konu açtı.
    kablolu ya da kablosuz fark etmez fakat youtubeda video çekiyorum (oyun videosu) ve sesimi güzel olabilecek şekilde kaydeden bir mikrofon arıyorum...
  • Useless
    Useless, Konu Dışı kategorisinde Komik sayılabilecek bir foto başlıklı bir konu açtı.
    • 1758129225866.webp
  • Useless
    Useless, Online Oyunlar kategorisinde Sizce bu oyun P2W olur mu? başlıklı bir konu açtı.
    g. korelilerin geliştirdiği bu oyun türkçe dil destekli, mmorpg pc/mobile bir oyundur. çok fazla bilgim yok bende az önce öğrendim. black desert'a benziyor...
    • 1757589538121.webp
    • 1757589565715.webp
    • 1757589577677.webp
    • 1757589591158.webp
    • 1757589604684.webp
    • 1757589617566.webp
    • 1757589627179.webp
  • Useless
    Useless, Oyun oynayacak var mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    reis isim neydi bi kaç kişi gönderdi de hepsini kabul ettim sen bana yazabilir misin
  • Useless
    Useless, Oyun oynayacak var mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    1757546591 [H3 id='425255693+buyur+kral']425255693 buyur kral[/H3]
Geri