Useless isimli üyenin son içerikleri

1. Useless

Iademi onaylamıyorlar şikayet edebilir miyim?

hawk gaming chair üzerinden kolguk sipariş etmiştim iade sürecimin üzerinden 19 gün geçti, bu süreçte birçok kez arayıp bi sıkıntı mı var diye sordum, sürekli ben durumu ilettim en kısa zamanda talebiniz onaylanacaktır deyip durdular hâlâ onaylanmadı. bunları şikayet etsem uygun mudur?
  2. Useless

Internet aleminin en kötü moderatörleri bu sitede :D

yo doğru yer
  3. Useless

Internet aleminin en kötü moderatörleri bu sitede :D

hiçbi küfür yok argo vs yok durduk yere konuyu kilitliyolar mesaj atınca da cevap vermiyolar :D acilen moderatörler elden geçirilmeli. burda da bi hakaret yok ama bunu da kilitleyecekler niye çünkü eleştiri kaldıramaz bunlar :D
  4. Useless

Fikret abi hatırlıyo musun bir gün...

15 temmuz darbe gecesi olmasaydı o yıl dünya vs türkiye futbol maçı olacaktı 1 2 hafta sonra hatırlayan var mı hatta kadro belliydi sol kanatta ronaldo sağda messi falan vardı
  5. Useless

Çeşitli oyunları oynayacak ekip!

WWZ, FRAGPUNK, BATTLEFİELD SERİLERİ, GOOSE GOOSE DUCK ve dahası gibi oyunları oynamak için bi ekip oluşturalım arkadaşlar yaşı başı fark etmez herkes yazabilir mağara adamı olmasın anadan babadan terbiyesi alınmış olsun saygılı olsun yeterli hep beraber çeşitli oyunlara gireriz dc linki atmamı...
  6. Useless

Birlikte büyüdüğün kişiyi yıllar sonra ınstagram reelslerinde görmek

ismini özelden yolla bakam
  7. Useless

Birlikte büyüdüğün kişiyi yıllar sonra ınstagram reelslerinde görmek

ilk faceyi açtığım zamanlar yıl bilmem kaç bi kızla tanışmıştım onunla baya iyi arkadaş olduk nerdeyse 10 yıl boyunca, arada birçok şeyler yaşadık o benden hoşlandı bir ara, ama ben arkadaş olarak sevdiğim için bir şey yaşamadık bir süre devam etti öyle sonra derslerinden dolayı ve aile...
  8. Useless

Steam hesabımı nasıl satarım?

aldım reis
  9. Useless

Steam hesabımı nasıl satarım?

yabancılara satmak istiyorum 200 dolar ediyormuş 100 dolara falan okutsam belki alan olur böyle bi yer var mı
  10. Useless

Bu koltuğu nasıl sökücem ya

hawk gıcırtı 1744582304 denicem yarın
  11. Useless

girmez gibi 1744582023 neresi?
  12. Useless

oyuncu koltuğunun burasını nasıl sökücem iade etmek istiyorum bunun arkasında vida var bu tıkacı nasıl çıkarıcam? strese girdim yemin ediyorum
  13. Useless

Yardım Oyuncu koltuğunun kolilerini attım?

nerden temin edebilirim geçen gün bi kargo göndermek istedim ufak bi koliyi bile zarzor buldum büyük koliyi nasıl bulurum
  14. Useless

Yardım Oyuncu koltuğunun kolilerini attım?

arkadaşlar hawk marka koltuk almıştım daha ilk günden gıcırtı yapmaya başladı iade etmek istiyorum (amazondan aldım) ama ben 3nai gibi kolileri attım odada yer kaplamasın diye, şimdi nasıl iade edecem? yüksek ihtimalle koltuğu sökmem lazım bu şekilde almazlar, söksem bile elimde koli yok bana...
Geri