Useless isimli üyenin son içerikleri

1. Useless

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

teşekkürler kral
  2. Useless

Geçici Ücretsiz 17-18 ekim günlerinde ücretsiz şekilde oynayabileceğiniz oyun

[H3 id='ARC+Raiders+2+gn+boyunca+cretsiz+ekilde+oynanacakm+deneyimlemek+isteyenlere+duyurulur.+beraber+girebiliriz+isterseniz']ARC Raiders 2 gün boyunca ücretsiz şekilde oynanacakmış, deneyimlemek isteyenlere duyurulur. (beraber girebiliriz isterseniz)[/H3]
  3. Useless

ARC Raiders ücretsiz 2 gün oynayacak arkadaş

[H3...
  4. Useless

Elden ring düşük ingilizceyle oynanır mı

düzgün güvenilir türkçe yama bulamadım bu oyun çok az ingilizceyle oynanır mı
  5. Useless

Elden ring önerileri

ya şimdi diğerleri eski ya kral ondan dedim bi de tür için oynamıyorum yani bg3deki keşif hissini ve karakteri kasıp güçlendirme hissini yaşamak için oynamak istiyorum
  6. Useless

Elden ring önerileri

rehberlik istemiyorum reis öyle videolarda gereğinden fazla şey anlatıyorlar yok şurada şu item var yok şurada şunu yaparsanız şunu kazanırsınız vs. öyle istemiyorum sadece sorduğum şeylere cevap verecek ve ne mantıkla oynamam gerektiğini anlatabilirseniz daha iyi olur bilen biri
  7. Useless

Elden ring önerileri

valla krallar 1 haftadır bg3 oynuyordum (böyle oyunlarla çok aram olmamasına rağmen) keşiftir, roleplaydir, item kasıp karakter geliştirmektir vs. çok açtı beni. şimdi de elden ringe başlıcam (biliyorum aynı kategoride bi oyun değiller) ne önerirsiniz aynı bg3 gibi keşif hissi var mı, etrafta...
  8. Useless

❌İndirim Bitti! Spigen 20.000 MAh 30w Powerbank 999₺!

param yok parası olana h.o
  9. Useless

|| baldur's gate '3 ||

kendin çözersin, sadece pata küte saldırmayacaksın. mesela karakterini suikastçı dövüşçü falan dizdiysen büyü atman pekte işe yaramaz, büyücü dizdiysen düz vuruş atman işe yaramaz gibi gibi. kimlerle savaştığını bil ve itemlerini de büyülerini de ona göre ayarla gerisi kolay
  10. Useless

|| baldur's gate '3 ||

ilk kez oynadım kral, hiçte zorlanmadım ya öyle deme
  11. Useless

|| baldur's gate '3 ||

asla, gel ben sana 1 saatte oyunun ne olduğunu öğreteyim kral. sen oyna ben yayında izlerken anlatırım. eğer keşfetmeyi seviyorsan, keşfederken bulacağın itemlerle karakterini geliştirmek seni mutlu ediyorsa bu oyuna en az 100 saatini gömersin. savaşta öyle sürekli değil zaten arada bir oluyor...
  12. Useless

|| baldur's gate '3 ||

SPOİLER**** vay be, ben de aksine karlach'ı buffladım, tankımsı savaşçımsı deli dehşet bi şey yaptım şu an aram çok iyi, ama finalde bakalım ne olacak bu arada SPOİLERRR* karlach'ın bi sorunu var oyun başından beri kalbine motor gibi bi şey takmışlar ve arızalı, yakında ölecek, belki benim...
  13. Useless

|| baldur's gate '3 ||

kendim buldum kral bi tane adamla konuşurken bahsetmişti böyle böyle ejder var diye sonra görevi ilerlettim oraya kadar geldim orda bi yerde veya daha öncesinde bi not okumuştum buraya girmeniz için ateş ve elektrik gerekiyor diye o meşalelerin oraya kadar geldim sonra not aklımdan çıktı kapı...
  14. Useless

|| baldur's gate '3 ||

onu da kestim kral 😄
  15. Useless

|| baldur's gate '3 ||

90.saatteyim ama bitmedi, galiba finale yaklaştım *SPOİLERRRRRRRRRRRRR* '''''''gortashı kestim şimdi şu şeyle karşılaşıcam adı neydi unuttum alibeyin mi atabeyin mi neydi'''''' aşırı güzel ya, discoya da girip 15dk sonra çıkmıştım, ama ona da bir şans vericem kesinlikle bu oyundan sonra
Geri