Merhabalar herkese,
Yakın zamanda sistemimde bir sıvı soğutma güncellemesi yapmak istiyorum. Kasa olarak Vento VG3400S kullanıyorum. Üretici verilerine göre kasanın üst paneli 280mm sıvı soğutucu destekliyor.
İlk başta performansından dolayı Arctic Liquid Freezer III Pro 280 ARGB modelini...
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB sıvı soğutucu, MSI MAG Pano 100R PZ kasaya kesinlikle sığmaktadır.
Kalınlık Detayı: Arctic radyatörü (38 mm) ve fanları (25 mm) birleştiğinde toplam montaj kalınlığı 63 mm, uzunluğu ise 398 mm'dir.
Kasa Uyumu (Üst Panel): Kasanın üst kısmındaki montaj...
Aynı marka kasaya sahibim fakat kasayla gelen fanlar RGB. Fanları ARGB ile değiştirmek istiyorum ama bu sefer arka egzoz fanı RGB kalacağı için sırıtacak gibi duruyor. 6 adet ARGB fan alsam da kasada takacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular var. 😅
Merhabalar,
Kasam Vento VG3400S ve ön tarafı tamamen mesh yapıda. Sizce ön tarafa 360 mm sıvı soğutucu takmak mı, yoksa üst tarafa 280 mm sıvı soğutucu takmak mı daha mantıklı olur?
Soğutma performansı, kasa içi hava akışı ve genel kullanım açısından hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Ayrıca...