user101 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Honor 400 – Video izlerken aniden kapanma sorunu

Merhaba, Honor 400 kullanıyorum. Yazılım sürümüm MagicOS 10.0.0.138. Telefonumun hoparlöründen yaklaşık 3 saniye boyunca bir uğultu sesi geliyor, ardından telefon aniden kapanıyor. Bu durum Netflix’te film izlerken iki kez yaşandı. Yaşadığım bu sorunla ilgili bazı ek bilgiler paylaşmak...
  2. U

TELEFON ÖNERİSİ SİZCE HANGİSİ ?

S25u kendim alacak olsam vivo x200 pro tr de tek amiral gemisi o şuan da
  3. U

🔥İndirim Peşin Fiyatına 9 Taksitle Hazır Sistem

Çoğu ddr4 çöpler
  4. U

Ajazz AK820 Alınır mı?

Bu klavyeyi almak mantıklı mı, yoksa aynı fiyat bandında önerebileceğiniz başka modeller var mı?
  5. U

🔥İndirim Gigabyte GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.199 TL

Aldık bakalım normalde LG UltraGear 24GS60F-B alcaktım ama çerceveleri hoşuma gitti bunun
  6. U

Laptop ve Monitör Arasındaki Uyumsuzluk

Merhaba, fotoğraflarda da gösterdiğim gibi laptopuma bir monitör almak istiyorum. Ancak HDMI ile bağlarsam en fazla 120 Hz alabileceğimi gördüm. GPT, bunun için Type-C/DisplayPort kablosu kullanmamı öneriyor. Sizce HDMI ile tam performansı alabilir miyim, yoksa bu kabloyu almak şart mı?
  7. U

Samsung b650d soundbar

Bendede var tv için kullanıyorum ama hdmı earc portun olması lazım
  8. U

TurkNet "İlk 1 Ay Bedava" kampanyası devam ediyor mu?

Mevcut internet sözleşmem 10 gün sonra bitiyor. TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. "ilk ay ücretsiz" kampanyasını gördüm fakat geçerlilik durumu hakkında net bir bilgi bulamadım. Kampanya hâlâ aktif mi? Ayrıca bağlantı süresi tahminen kaç gün sürer? Şu anda geçiş yapmam mantıklı mı?
  9. U

Pubg telefon önerisi

Redmagic 10 air
  10. U

Telefon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

3k daha biriktirip honor 400 alabiliyorsan al f/p açısından pek rakibi yok ama max 16k diyorsan samsung galaxy s21 fe 2.nesil snapdragon
  11. U

🔥İndirim 12.000 btu klima 24.480 (piyasa fiyati ortalama 30.000)

Bende bayadır araştırıyorum özellik bakımdan ve üst seviye cihaz olmasından dolayı https://ty.gl/srbcu4nwo0w98 aynı fiyata bunu almayı düşünüyorum peşin fiyatına bütün kartlara da 6 taksit var
  12. U

30 Bin TL'ye Sistem önerisi monitör dahil

Arkadaşlar akşam 30 bin TL'ye sistem alıcam monitör dahil sistem önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri