user3927 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Mühendislik 1. Sınıfta Bilgisayar Gerekli mi?

tam olarak okul adı vermek istemiyorum ama iyi bir teknik üniversitedeyim 1. donem derslerini inceledigimde bilgisayarlık bisey goremedim ama 2. donem intr to sci&eng comp diye bir ders var galiba matlab ortamında calısmam gerekecek gibi dusundum
  2. U

derslerden gerekli olup olmayacağını anlayamıyorum ki mat1 mat2 fizik1 fizik1lab fizik2 intr.to elctronics&comm. algebra and applicat. falan gibi dersler var ve hiçbir fikrim yok
  3. U

50kyı gecmemesini tercih ederim ama benim için önemli olan derslerde bu bilgisayara ilk yıldan ihtiyacım olup olmayacağı, kullanmayacağım bir şeyi almış olmak istemiyorum ama derste olur da ihtiyacım olursa eksik kalmasın isterim 1788206465 yani tablet birinci sınıfta yeterli olacak mıdır
  4. U

ama bütçeme bağlı olarak düşünmeyin eğer derslerde bilgisayara ihtiyacım olacaksa, şuan daha olacak mı bilmiyorum, bilgisayar alırım bu sorum birazcık da mühendislik 1. sınıfta ihtiyacım olup olmayacağını bilen birilerinin fikir belirtmesiydi
  5. U

Normalde bilgisayarda oyun oynayan ya da bilgisayara ihtiyaç duyan biri değildim ama bu yıl elektronik ve haberleşme mühendisliğine başlıyorum. Evdeki bilgisayarın işlemcisi intel core i3, model adı Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 ve 4 gb RAM yani biraz yetersiz kalacak gibi görünüyor. Ama hem not...
Geri