ATK A9 PLUS DRİVER GÜNCELLEMEYE ÇALIŞIRKEN Bİ HATA OLDU VE ŞUANDA SADECE KABLOLU KULLANABİLİYORUM KABLOSUZ ÇALIŞMIYOR NEREDE HATA YAPTIM NASIL DÜZELTEBİLİRİM YARDIM LÜTFEN
Fps oyunu oynuyorum bunun için kullanacağım mouse ve mousepad önerisi arıyorum aklımda herhangi bir fikir yok palm grip tutuyorum ve ellerim büyük değil, kablolu kablosuz farketmiyor toplam bütçe ikisi için 3000tl önerilerinizi bekliyorum.
evet hocam kesinlikle dinlenmeyle geçmiyor başlamayi düşünüyorum tekrardan ama bende de press yaparken acı oluyor press hareketlerde hafif kilo tercih edeceğim bakalım deneyeceğim teşekkürler
hocam 4 yıl önce sporda sol omzumu sakatladım gecmeyen agrı var hala doktora gidince de ilgilenmiyolar spora baslamak istiyorum tekrardan ama sence baslamali miyim
Beyler palm grip tutuyorum ellerimde orta küçük arası maks 2k fiyatların kablolu kablosuz farketmiyor takıntılarım yok mouse önerir misiniz ve mouse a uygun da bir mouse pad önerirseniz sevinirim fps oyunları oynuyorum
2024 sonunda tecilim bitti 2025 yılında yoklama dönemi olarak görünüyodu. Dün muayene oldum biri dediki senin cezan vardır asker kaçağısın diye şuanda asker kaçağı mı oluyorum?