Öncelikle merhaba 2014 model fiesta aracımızda önceki sahibi 185/60/15 lastik kullanmış orjinal ebatları hakkında çok karışık bilgi kirliliği var kullanıp deneyimleyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ayrıyeten yazlık lastik önerileriniz varsa iyi olur bütce sorunu yok
Arkadaşlar Windows 11 home sürümünü kullanıyorum etkinleştirmek için key fln baktım bulamadım 11 pro keyleri var fakat onlar etkinleştirmekte başarılı olurmu aranızda deneyen varmı veya nasıl 11 pro sürümüne geçebilirim öneriis olan varmı ? Key linki flnda atabilirsiniz acill ..
Arkadaşlar casper gaming laptopu kullanıyorum daha önce hiç bakım yapılmadı alalı 8 9 ay oldu ısınmaya başladı caspere göndermek mi mantıklı yoksa normal bir tamirciye vermekmi casper çok bekletirmi daha önce gönderen varmı aranızda
Görünüş olarak çok iyi ama bu havitler bana küçük geldi şuan rapmage var çok büyük ve rahat geliyor acaba yıllarca kullandım diye fazlamı alıştım anlamıyorum havit küçük geldi hatta mikrofonu bile kısaydı Logitech modelleride çok rahat duruyor
https://ty.gl/0k6pgt3t4r29j ses kalitesi kablosuzda...
Rahatlık olsun mikforon olsun kulaklık önerilerinizi bekliyorum havit H2002p kullandım küçük geldi + mikforonuda kısa gibi belkide bana öyle geldi iade ettik şuan kulaklık arayışındayım bütçe üstüne azda olsa üstüne çıkılır sorun yok
Arkadaşlar %60 klavyelerde f1 f2 gibi tuşları nasıl direk kullanılabilir atıyorum fivem oynuyorum f3e direk basmak istesem fn+f3 mü yapmak lazım bunun bir ayarı vs yokmu?
Arkadaşlar operadan giriyorum dcye ekran paylaşma ses vs hiç bir şey çalışmıyor sadece sunucular mesaj göndermede sorun yok bunu nasıl düzeltebilirim acil yardımcı olurmusunuz sesler gelmiyor karşıyada gitmiyor