Kendim Razer blackshark V2 X kullanıyorum bu kulaklığın uzama mesafesi oldukça iyi olmasına rağmen üstten ve yanlardan sıkıyor.Hyper X cloud 3 alsam aynı sorunum devam eder mi?Önerebileceğiniz daha rahat üstten ve yanlardan baskı yapmayacak kulaklık var mı...
Razer blackshark V2 X kullanıyorum kafamı sıkıyor,ağrıtmaya bile başladı artık.Bana kafayı üstten ve yanlardan sıkmayacak geniş rahat kulaklık önerir misiniz?
Şu anda indirime girmiş.Kullanan arkadaşlar yazabilir mi kafayı üstten sıkıyor mu ve terletiyo mu?Benim kafa boyum uzun biraz.Onun dışında ses kalitesi nasıl?
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978?srsltid=AfmBOorkvm0TZwXrHC3cZDcYFf3Zdal2O_vysJ6B6_7H8DjLdtSAnhHi
Bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı üstten kafayı sıkar mı acaba havite göre geniş duruyor
https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978?srsltid=AfmBOorkvm0TZwXrHC3cZDcYFf3Zdal2O_vysJ6B6_7H8DjLdtSAnhHi
Fiyat farkı kaç hocam siz biliyor musunuz bütçem daha fazla çıkmıyordu zaten.Oyle dandik markaları demiyorum ama onlar ucuzdur zaten.
1080pde oynuyorum evet
AMDye karşı çok ön yargılıydım,Nvidia teknolojileri falan daha iyi diye rtx 5060 aldım dlss teknolojisiyle falan yine gideri var ama 16 vramli ve bazı oyunlarda 10-15 FPS daha fazla veren 9060 XT alsaydım iyiydi.Fiyat farkını falan çok bilmiyorum bütçem 5060 alacak kadardı.
5070 vs 9070 XT...