Usf24 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ark Hangi Harita Oynamalıyım?

3 yıl önce ASA yoktu ASE vardı ve tüm dlc ler ile arttı o geldi bu geldi ark 2 için bütçe çıkarmaya çalışıyolar ondan habire dlc ekliyolar
  2. U

evet de ne alaka
  3. U

ASA'da fjordur yok zaten ama ragnarok 2. planımdı
  4. U

Ark Survival Ascended oynayacağım amatör değilim 6 yıldır mobil oynuyorum şimdi pc ye geçicem the island dışında bir harita oynamak istiyorum dragontopia dışında tüm dlc'ler var ne önerirsiniz ben abberation veya scorched earth düşündüm?
  5. U

Ark Serisi Sohbet Konusu

kankam ark hakkında konuşmayacaksan yazma lütfen saol önerin için ama uyuyamadığım için sıkıldım zaten
  6. U

Ark Serisi Sohbet Konusu

ARK serisi hakkında konuşalım istiyorum sohbet konusu gibi düşünün çok sıkıldım
  7. U

Çözüldü✓ Sizce 5080'in Hakkını Alır Mıyım

kullanıcam bu kadar konu açmamın sebebi de tam emin olmak kitap almıyoruz sonuçta ya 4K ya çok sıcak bakamıyorum çünkü dlss siz ölüyor demişsin ayrıca 4K biraz abartı diye düşünüyorum zaten bilgisayarcıdan eğer önerirlerse güzel bir 4K önermezlerse aoc agondan devam edicem eyvallah yinede
  8. U

evet yine asıl olaydan kopuk bir tartışma daha başladı mükemmel...
  9. U

evet de rogun kalitesiz olduğunu düşünmüyorum bence 5080 i göstertir ayrıca soruların arasında iyi durur mu da var ki soruların arasında pahalı mı dememişim neden para mevzusu açıyorsunuz ayrıca neden rog aldığımı söylememe rağmen
  10. U

söyledim ya zaten işlerini ve görünüşünü sevdiğim için çoğu parçayı rog tercih ettim
  11. U

düşündüm aslında ama akvaryum kasaların çoğu basık oluyor nasıl desem daha tombul duruyor ama MSI daha şık ve klas durduğu için bu seçimi yaptım
  12. U

ne alınabilir yerine
  13. U

uyumlu parçalar yani değil mi
  14. U

AMD RYZEN 7 9800X3D Kioxia 2TB Exceria Pro LSE10Z002TG8 7300-6400MB-s PCIe NVMe M.2 SSD Disk Asus ROG Strix ROG-STRIX-1200P Gen5.1 1200 W Power Supply ROG STRİX X870-A GAMİNG WİFİ Asus RTX 5080 Prime OC Edition PRIME-RTX5080-O16G 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı ARCTİC Liquid Freezer III pro ARGB...
Geri