UstaMapusta isimli üyenin son içerikleri

1. U

Proteinocean ürünlerinde %25 indirim

Çikolatalı sipariş verdim onu denediniz mi? Ve başka cream of rice ve sweet chili sos (düşük kalori) öneriniz var mı herhangi marka?
  2. U

Proteinocean ürünlerinde %25 indirim

Sweet chili ve cream of rice lar?
  3. U

🔥İndirim Nothing Phone 1 12.949 TL

Anneme babama alınır mı acaba birinde iphone 7 plus birinde ise xiaomi redmi 7 var. Onlar yerine
  4. U

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hangi modeliydi aldığınız? Bir çok model var. Bir de ekstradan satılan vakum poşetleri ne kadar sağlıklı acaba o düşündürdü beni
  5. U

Bu vakumlama yapan makinayı alan deneyimleyen gördünüz mü önerir misiniz? Vergisiz hali 1070 lira
  6. U

Ben siparişimde 3 tane aynısından mini yazıcı ve 3 adet farklı bir şey söylemiştim tek siparişte bu sorun olur mu? Fiyat olarak aşmıyor ama adet bazlı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte?
  7. U

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Ben siparişimde 3 tane mini yazıcı ve 3 adet farklı bir şey söylemiştim tek siparişte bu sorun olur mu? Fiyat olarak aşmıyor ama adet bazlı sıkıntı yaşar mıyım gümrükte?
  8. U

🔥İndirim TEMU Mini yazıcı + 3post 117TL

https://share.temu.com/LHJHxBn91rA Bu ürünü biliyor musunuz? Bu da sonsuz mürekkep mi ve normal a4 kağıdı geçerli oluyor mu acaba?
  9. U

Minimum sipariş limitini nasıl aşabileceğimizi de yazar mısınız? 150 liralık şey için 1100 ödetmek istiyor
  10. U

Uygulama üzerinden mi aldınız? Ben yapıyorum düşürüyorum olmuyor yinede. Ve ne aldınız ekstradan? 2 adet mi aldınız aynı üründen
  11. U

Arkadaşlar temunun minimum sipariş limitini nasıl atlatacağım olmuyor
  12. U

Web sitesinden mi yapmam gerekiyor uygulama üzerinden mi? Ben tarayıcı üzerinden denedim dediğiniz gibi telefondaki
  13. U

Dediğiniz gibi yaptım yine eklememi istiyor kart bilgi kısmına girmeme izin vermiyor
  14. U

Sipariş adımında illaha 700₺ lik toplam ürün eklememi istiyor vergiler hariç yoksa sipariş verdirmiyor ve vergiyle sadece bu ürün 250₺ civarına geliyor yardımcı olur musunuz? 250₺ ye sipariş veremiyor muyum sadece bunu illaha minimum alım tutarı için başka ürünler mi eklemem gerek?
Geri