Bu Hulya P. Samsunda bilgisayar paracalarını cok uyguna satan kadın sanırım bende bir defa aradım dolandırıcı oldugunu hissedince vazgeçtim.Ucuz bir sey varsa 2 kere düşünün.Mümkünse eski ve yıldızlı satıcılarına alın
NVIDIA® PhysX®, gerçek zamanlı müthiş fizik efektleri vermek için GPU hızlandırmasından yararlanan, güçlü bir fizik motorudur.
Yani kaliteli efekt li görüntü istiyorsan physx destekli olması güzel.
İnsanları aşalayıcı uslüp ile sosyal medyada normal bir durummuş gibi lanse etmek doğru mu?Bir şeyi net bilmeden yorum yazmak da yanlış yönlendirebilir arkadasta orda hatalı.9 Taksit olması nakit ödeme gücü olmayan için avantaj.ama o fiyatada alınmaz gercekten.24e taksitle verse tamam
Ana anahtar kodu parekendeci yani satıcıdan mı talep ediyoruz.Satıcı bu kampanyaya katılmadıysa kodu alamıyormuyuz?Ben işlemci almıştım intele kaydetsem kod verir mi?
Bu masayı 2 hafta kadar önce aldım derinliği 50cm pc masası olarak çok dar.Yalnızca dizüstü amaçlı kullanabilirsiniz.Masa kaliteli güzel.Bu arada ben 1500 e aldım şimdi 1000 e düşürmüşler kazık yemişiz yani.Eskiden aldığımız ürün daha düşük fiyatlı satılınca amazon aradaki farkı öderdi artık yok...
Msi Z890-p 8k +265k 15k alınır 23k toplamda.gayet güçlü yeni nesil usb 10 5k ethernet wifi 7 ve güçlü bol çekirdekli işlemcin olur hem stabil hemde az ısınıp fazlada güç çekmez.ilerde sat yeni anakart işlemci al bence buda gereksiz ama.sanki 3 yılda bir sistemde işlemcimi yeniliyorsumuz yok ölü...
Kioxianın pro modellerinde dram var.Bu modelde yok arkadaslar.link attım bakın. Model LSC11K2T04G8
https://tweakers.net/pricewatch/2200520/kioxia-exceria-met-heatsink-2-komma-048tb/specificaties/
Akşamsefası kodu tükenmiş kod ile extra bir indirim daha mı yapıyordu acaba?Bence güzel işlemci fiyatıda gayet iyi.Güle güle kullanın.bende alacağım sanırım.paylaşım için teşekkür
Lian li de cok güzel model ve kalite olarak.Ancak şöyle söyleyim Lianli A seviye iken Arctic S seviye soğutucu daha tepe model.Buna girersek gerçi Ek-nucleus model soğutucu cok daha iyi ama fiyatı tuzlu.Yani ben f/p olarak Arctic önerdim.