UstaYoda isimli üyenin son içerikleri

1. U

Çözüldü✓ Sahibinden dolandırıcılığı.

Bu Hulya P. Samsunda bilgisayar paracalarını cok uyguna satan kadın sanırım bende bir defa aradım dolandırıcı oldugunu hissedince vazgeçtim.Ucuz bir sey varsa 2 kere düşünün.Mümkünse eski ve yıldızlı satıcılarına alın
  2. U

🔥İndirim KTC 27 İNÇ 320HZ MONİTOR 10.500TL

Hocam alacaksan ben iptal ettim
  3. U

Rtx4070 22400tl verilir mi?

NVIDIA® PhysX®, gerçek zamanlı müthiş fizik efektleri vermek için GPU hızlandırmasından yararlanan, güçlü bir fizik motorudur. Yani kaliteli efekt li görüntü istiyorsan physx destekli olması güzel.
  4. U

Rtx4070 22400tl verilir mi?

4070 de physic var ancak 5000 serisinde yok bu.Senin için önemliyse tabi
  5. U

MSI SSD SPATIUM M480 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 2TB 7.014 Tl

Alamadım sepete eklenmedi biri höpürdettiiiii
  6. U

🔥İndirim Sapphire RX7900XT PURE 🔥27.499₺ (9TAKSİT)

İnsanları aşalayıcı uslüp ile sosyal medyada normal bir durummuş gibi lanse etmek doğru mu?Bir şeyi net bilmeden yorum yazmak da yanlış yönlendirebilir arkadasta orda hatalı.9 Taksit olması nakit ödeme gücü olmayan için avantaj.ama o fiyatada alınmaz gercekten.24e taksitle verse tamam
  7. U

❌İndirim Bitti! Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

Ana anahtar kodu parekendeci yani satıcıdan mı talep ediyoruz.Satıcı bu kampanyaya katılmadıysa kodu alamıyormuyuz?Ben işlemci almıştım intele kaydetsem kod verir mi?
  8. U

🔥İndirim Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası 999,00TL

Bu masayı 2 hafta kadar önce aldım derinliği 50cm pc masası olarak çok dar.Yalnızca dizüstü amaçlı kullanabilirsiniz.Masa kaliteli güzel.Bu arada ben 1500 e aldım şimdi 1000 e düşürmüşler kazık yemişiz yani.Eskiden aldığımız ürün daha düşük fiyatlı satılınca amazon aradaki farkı öderdi artık yok...
  9. U

🔥İndirim Intel Core Ultra 5 245KF 9172TL🔥

Msi Z890-p 8k +265k 15k alınır 23k toplamda.gayet güçlü yeni nesil usb 10 5k ethernet wifi 7 ve güçlü bol çekirdekli işlemcin olur hem stabil hemde az ısınıp fazlada güç çekmez.ilerde sat yeni anakart işlemci al bence buda gereksiz ama.sanki 3 yılda bir sistemde işlemcimi yeniliyorsumuz yok ölü...
  10. U

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Bu anakart modelleri o işlemciye göre yetersiz ne biçimsistem yapıyorlar anlamıyorum.fiyatı düşük tutmak için saçma sistem
  11. U

🔥İndirim 7700xt 7600 işlemci 27999 32 GB ram

40 stok vardı zaten
  12. U

🔥İndirim Kioxia Heatsink 2 TB SSD 4.589 TL

Kioxianın pro modellerinde dram var.Bu modelde yok arkadaslar.link attım bakın. Model LSC11K2T04G8 https://tweakers.net/pricewatch/2200520/kioxia-exceria-met-heatsink-2-komma-048tb/specificaties/
  13. U

Intel I5-13500 işlemciyi 5300 TL aldım. Ryzen 7500F'e göre iyi midir?

Akşamsefası kodu tükenmiş kod ile extra bir indirim daha mı yapıyordu acaba?Bence güzel işlemci fiyatıda gayet iyi.Güle güle kullanın.bende alacağım sanırım.paylaşım için teşekkür
  14. U

Arctic Liquid Freezer 3 360mm Argb yanıyor 4444tl

Lian li de cok güzel model ve kalite olarak.Ancak şöyle söyleyim Lianli A seviye iken Arctic S seviye soğutucu daha tepe model.Buna girersek gerçi Ek-nucleus model soğutucu cok daha iyi ama fiyatı tuzlu.Yani ben f/p olarak Arctic önerdim.
Geri