lan3 az önce aldım daha önce lan2 kısmındaydı yine aynıydı zaten bi iki önce problem yoktu yeni oldu anlamadım superonline aradığımda direkt kayıt oluşturdular problem gözüküyor diye sanırım superonline ile alakalı bir durum
turkcellin getirdiği bir modem zaten ilk başta sorun yoktu bi iki gündür LAN cıkış 100e sabitlenmiş bu superonline ile alakalı bir durum mu onu merak ediyorum
İnternet bağlıyalı 15 gün falan oluyor ilk bağlandığında 800'e kadar rahat hız alıyordum şu an 100'ü geçmiyor.
Ekte bıraktığım resimde Lan 100 sabit gösteriyor sanırım bu olay kabloyla alakalı falan değil Superonline'ın yapması düzeltmesi gereken bir şey değil mi?
Rekabetçi FPS için TN veya FAST IPS çok fazla kullanıyor. Kendi çapındada olsa sonuç olarak ağırlıklı o oyunu oynayacaksın attığım modeli tavsiye ederim valo prof kasan arkadaşlarıma aldırdığım bir model.
Dostum Rekabetçi FPS oyuncusuysan 24.5 dışına çıkmayacaksın ve 1080p olacak. Bu özellikleri karşılayan monitörleri dikkate almanı tavsiye ederim. Konuda yazdığın modeli alabilirsin ama ASUS'da ölü pixel muhabbeti oluyor genelde. 2 Defa ASUS Monitör aldım ikisindede vardı ama önemsiz yerlerdeydi...
2018'de lisede staj yaparken bilgisayar mühendisliği okuyan bir abide staj yapacaktı aynı firmada 1 ay ücretsiz yapmıştı bu üniversitelerin 1 ay staj muhabbetine çoğu firma para vermiyor çünkü 1 ayda çalıştıracağı stajere bir şey katma verim alma imkanı yok. Eğer devlet staj yaptığın firmaya...
maalesef, henüz çözüme ulaşanı görmedim hem TR hem EN forumlarda hala ara ara bakıyorum fakat çözümü yok.
Benzer ayarlarla bazen 1 saat bazen 1 2 gün geçici çözüm sağlıyor fakat sorun elektriksel ise asla sonuca ulaşamazsın kendi fikrim bu sorun elektrik kapasitesi yaşanan mahalle, sokak...
Speedtest Frankfurt sonuçlarımda arttı sadece oyunla alaklı değilmiş. TT'ye bu sorunu nasıl aktarmalıyım ?
1716654790
Garip olan kısım bazı sitelerde FR serverde 44-45-46 alırken bazı sitelerde 55-60 alıyorum. Hayırlısı
Selamlar, VALORANT Yurt dışı tüm sunucularda +20 sabit ping artışı yaşıyorum 2 gündür Müşteri Hizmetlerini aradım fakat normal cart curt deyip geçiştirdiler bildiğiniz gibi bu sorunu nasıl çözebilirim?
Aynı sorunu yaşıyordum bi ara mouse usb portu değiştim sonra tekrar geldi sonra burada ilk 2 dakika 10 saniyede anlattığı şeyleri yaptım düzeldi garip bir sorun önceden böyle bir problemim yoktu teknik servise verdikten sonra olmuştu net çözümü yok dene bi bakalım