Öncelikle merhaba. Yeni topladığım sistemim için OLED monitöre geçiş yapmak istiyorum. Sistemim imzamda yazıyor aynı zamanda imzada yazan monitörümüde yan ekran olarak kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kablo iyi fiyat bence ben çektim ama Wifi kontrolcün yoksa bulaşma hiç çok masraf açar. 3 lü fanların içinden çıkıyor ayrı alacaksanda en son stoğu yoktu sanırım ama bi kontrol etmende fayda var.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-kirmizi-4-739-tl.1264334/
1792531728
ben arkadaşın önerdiği gibi peace uygulaması üzerinden yaptım şuan gayet memnunum dediği her şeyi adım adım uygulayın
Yanlış hatırlamıyorsam sıcak fırsatlar bölümünde en son açılan cloud 3 indirim konusunda bir arkadaş eq ayarları paylaşmıştı biraz araştırıp bulabilirsin
9700x i pbo seçince 605 çıkıyor üzerine 100 daha koyarsam psu yetersiz kalıyor sanırım ama düz olarak seçersem 543 çıkıyor işlemciyi stok olarak kullanınca psu yeterli sanırım
Daha öncesinde 7600 işlemci kullanıyordum geçen cuma gaming gecesinden 9700x aldım. Ekran kartım 5070 anakart msi b850 mortar 16x2 Lexar thor ram, Rog ryuo 240mm sıvı soğutucum var. Şuanda psu olarak Fsp Hydro K Pro 650w mevcut. Psu değiştirmeme gerek var mı? Varsa psu ne önerirsiniz.