USTUEM isimli üyenin son içerikleri

1. U

APPLE SİPARİŞİM UPS KARGO TARAFINDAN TESLİM EDİLMEDİ

bu tür kargolar sigortalıdır merak etmeyin çalınma olasılığı düşük geliyor bana. bu kargolar orada birinin üzerine daima zimmetli oluyor diyelim böyle oldu, sigortalı olduğu için no problem
  2. U

Lifetime veya uzun yıllar destek veren fp cloud servis önerilerinizi bekliyorum

herkese selamlar, birkaç farklı telefondan fotoğraf ve bazı verileri yedeklemek istiyorum. çok fazla dosyam yok 200gb lifetime yeterli fazlası ile. google one öğrenci paketi almıştım ücretsiz 1 yıllık iptal ettiler bir anda hemen çözmem gerekiyor sorunu. öncesinde de google one ve microsoft one...
  3. U

Laptop pilim çok çabuk eskiyor ??

o yüzden 0 100 yapmıyor kalibrasyon yapmak için 0 100 yapması gerek cihazın. reel kapasite ile o anki kapasite kullanıma bağlı olarak değiştiği için kalibrasyonda doldur boşalt yapıyor canlandırmayla bir ilgisi yok ama çok uzun süre 20 80 arası kullanmak yeriene arada bir doldur boşalt yapmak...
  4. U

Kalibrasyonda 0 100 yapıyor zaten
  5. U

Razer Oyuncu koltuğu 14990₺ düşmüş

O paraya fabrika açarım :) Aklıma direk kolpaçino sahnesi geldi Şaka felan oturma grubu alırım az daha ekleyip altı üstü sandalye şaka fiyat valla
  6. U

Ziraat Bankası Troy Kartı Visa Master ile değişim istedim ?

bimde bile kullanamıyorsunuz mecbur şifre giriyorum her seferinde o kadar rezil bir şey
  7. U

Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesii

adam tavsiye vermiş, üsluba tepkilere bak. neresinden tutsan elinde kalıyor insanlar bir değişik
  8. U

şarja takılı kullanmamak amaç hocam taşıyorum okulda vs sık sık pilde kullanmam gerekiyor. 20 80 arası da gerçekten doğru işim gereği pillerde çok sık uğraşıyorum pilin iç direncini çok zorlamamak gerekiyor 20 80 arası ideal
  9. U

Hurafe değil hocam bu laptopun şarjı ilk zamanlar 7 8 saati zorluyordu
  10. U

🔥İndirim 6-13 Ekim Ortak İndirim Konusu (Amazon, Hepsiburada, Pazarama)

pumada iyi indirmler vardı birkaç gün önce aldım bakabilirsiniz 1759697200 sabah başlıyor
  11. U

Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

yd servisleri de umarım tr servisleri gibi kullanıcı hatası deyip geçmez :) pilden de muzdaribim
  12. U

herkese selamlar nitro 16 an42 cihazım var. yeni kalibrasyon yaptım 20 80 arası kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum her şey kapalı yüksek akım çekmeye de çalışmıyorum pile yük bindirmiyorum, iç direncini bozacak herhangi bir şey de yapmadım. bu kadar dikkat ettiğim halde 119 döngüde bu kadar...
  13. U

Isidan olma ihtimali yok baski da uygulamadim klavye nasil sebep oluyor
  14. U

benimki de ayni cok rahatsiz etmiyor, servise gonderdiniz mi siz ?
  15. U

bulaşabilecek bir şey yok ekranda, ısıdan oldu desem oyun oynamıyorum aylardır öyle aham şaham ısınmadı cihaz. hasar da vermedim bilemiyorum nasıl böyle oldu servis aydınlatır artık
Geri