Utku Altıntaş isimli üyenin son içerikleri

1. U

Rol Yapma oyunu tavsiyesi

Merhabalar, Diablo 4 ve Baldur's gate 3 tarzı bir (mmorpg/rol yapma artık ne derseniz) bu tarz bir oyun arıyorum. Path of Exile duydum bakmayı düşünüyorum ancak tavsiye ve öneri arıyorum çok hakim olduğum bir tür değil ama giriş yapmak istiyorum oynarken eğleniyorum. Ancak aynı bu saydığım...
  2. U

Leptop'ta bios açma tuşu görünmüyor nasıl girebilirim ?

Bizim evde öyle dizi film izlemek için duran bir leptop vardı fakat benim ana bilgisayarım masaüstü olduğu için bu leptobu ikinci bilgisayar olarak kullanmaya karar verdim. Bu yüzden bilgisayara daha az yük bindirsin hemde arayüzünü beğendiğim için usb ile linux kurmaya karar verdim fakat...
  3. U

Toplam kare işleme hızı nedir

Daha önce valorant ayarlarında gördüm fakat çok dikkatimi çekmedi. Daha sonra twitch de valorant yayınları izlerken bazı yayıncıların bu ayarı açtığını gördüm. Toplam kare işleme hızı'nın fps ten farkı ne? Fotoğraf çok kaliteli olmayabilir çünkü yazılar çok küçük anlaşılmazsa diye alta yazdım...
  4. U

1500-1700 tl Monitör Önerisi (Oyun İçin)

İlla itopyadan al demiyorum ama bu monitörü almanı tavsiye ederim curved, 144hz, 1ms ama tek eksiği monitör dik olmuyor ama diğer her döndürme yüksetme vs. fonksiyonları var. Zaten ana monitör olucağı için dik kullanıcağını zannetmem. Yinede aklında kalmaması için internetten videolarını incele...
  5. U

Origin oyun alımlarında ininal kullanılıyormu

alım yapabildim cevaplarınız için teşekkürler
  6. U

Origin oyun alımlarında ininal kullanılıyormu

Şuan Origin'de Battlefield 5 için baya güzel bir indirim var almayı düşünüyorum ama origin access'te ininal kart kullanılamadığı duymuştum acaba oyun satın alırkende geçersizmi? Alan veya bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
  7. U

Spiderman neden artık steamda yok ?

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç Spiderman serisinden bir oyun oynamadım play station 4'e de sahip olmadığım için oyunu pcden satın alayım dedim fakat hiçbir yerde yok online satış yapan bir site "Steam key olarak veriyoruz "yazmış bu yüzden steamde satıldığını düşündüm önceden bakmama rağmen...
  8. U

Yardım Wifi Çekiyor Ama İnternet Çalışmıyor

Samsung a50 'de youtubede uzun süreli video izlerken , netflixte film izlerken kısaca uzun süre bir şey izlediğim zaman wifi çekiyor görünmesine rağmen donuyor video oynamıyor. Telefonda wifiyi açıp kapattığımda düzeliyor ama her gün defalarca olunca sinir bozucu bir durum oluyor çözümünü bilen...
  9. U

Dostlar sizce Psu yeterlimidir

Sen bilirsin knk ama yeterli şüphen olmasın
  10. U

MHz farkı

Çok bı fark olmaz ama sen canlı test istersen youtubeye 3000 MHz vs 3200mhz yaz direk performans testini görmüş olursun
  11. U

Dostlar sizce Psu yeterlimidir

500w gayet yeterli zaten genelde yüksek w kullanılmasının sebebi parça yükseltmesi olursa diye ama seni gayet idare eder ayrıca power değiştirmekten korkma kablolar göze korkutucu gelsede o kadar zor değil 😁
  12. U

PSU kapatmak

Haklısın ama sonuçta PSUyu kapatmakta bir tuş çokta zor değil
  13. U

After effects, Illustrator, Premier Pro Kasa Toplama

1660 Ile güzel performans alırsın ama unutma 2060 koyarsan senin için çok daha verimli olur hem rtx teknolojisine sahip olursun hemde geleceğe güzel yatırım fakat seçim senin 1660 da gayet güzel bir kart
  14. U

PSU kapatmak

Merhaba ben geceleri yatarken PSUyu güç düğmesinden kapatıyorum çünkü kapatmayinca mouse ve kulaklığın ışıkları açık kalıyor ve gece ışık yanık olması beni rahatsız ediyor. Sorum şu , acaba bu PSUyu sürekli kapatmanın bı zararı varmıdır?
  15. U

Render ve yayını etkileyen faktörler

internete bakmama rağmen bulamadım render be yayın yapma işinin işlemcide olduğunu biliyorum ama işlemcinin hangi özelliği bunu etkiliyor örneğin yüksek MHz olunca daha mı performanslı ve iyi oluyor ya da daha çok çekirdek ilemi daha iyi oluyor ?
Geri