Utku Baran isimli üyenin son içerikleri

1. U

Epic Games İndirimleri: Spiderman Remastered Alınır mı?

Dün epic gamesde indirimler başladı bende bir süredir oynamak istediğim Spiderman remastered almak istiyorum 550tl değer mi sizce yan görevleri filan yapcam.
  2. U

Heavy rain Türkçe yama olmadan oynanır mı?

Sorum başlıktaki ki gibi heavy rain türkce yama olmadan oynanır mı ona göre alacağım.
  3. U

Win11 den W10'a geçtim fps öldü!

Farklı oyunlarda'da deneyebilirsiniz.
  4. U

Win11 den W10'a geçtim fps öldü!

Sisteminiz yeniyse uyumsuzluk olabilir.
  5. U

Windows 24h2 stabil mi?

Kullanıma engel veya göze çarpan onemli bir şeyi yoksa geçeyim .
  6. U

Windows 24h2 stabil mi?

Merhaba Windows 24h2 güncellemesi geldi normalde isteği bağlı olarak gösterirdi şuan zorunlu yapıyor yüklemeyi durdurdum şuan 24h2 geçilir mi sorunlar halen varmı AMD işlemcilere oyun performansı arttığı söyleniyor.
  7. U

A36 Beklenmeli mi Yoksa A35 veya A55 mi Alınmalı?

Annem kullanacak telefonu telefon bütçe 16 aşmasin annem Samsungdan başka telefon istemiyor şuan j7 kullanıyor hangi telefona geçse ona iyi gelir fakat genede en iyisini seçmek lazım a36 işlemci biraz güçsüz geliyor bana 6 yıl güncelleme alçak iyi yanıda o
  8. U

A36 Beklenmeli mi Yoksa A35 veya A55 mi Alınmalı?

Merhaba konu başlıktaki gibi a36 beklenmeli mi yoksa a35 veya a55 mi alınmalı yerine.
  9. U

Asus TUF RAM Hızı Düşük Çalışıyor

Ayarlar laptopda farklı
  10. U

Asus TUF RAM Hızı Düşük Çalışıyor

Merhaba arkadaşlar Asus tuf cihazımdaki ddr5 4800mhz ramlar 2800mhz çalışıyor biosda xpm ayarınida bulamadım kullanan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi
  11. U

G Helper Yükledikten Sonra RGB Sorunu

İndirdim hala sabit renk
  12. U

Laptop ile uyumlu çalışır mı bide modları varmı
  13. U

Asus tuf cihazıma armory create yerine g helper yükledim yükledikten sonra g helper de klavye modunu nefes moduna aldığımda tek renk yanıyor diğer modlarda öyle armory crate varken RGB yaniyordu bunu nasıl düzeltebilirim.
  14. U

Lenovo Loq ve Asus TUF Karşılaştırması

Hayır oyun oynamak için alacağım fsp oyunu oynamam batarya sorma nedenim pil azaldığı için fsp sıkıntı yaratır mi bu batarya probleminden çok şikayet var bu cihazla yabancı ülkelerde de var
  15. U

Lenovo Loq ve Asus TUF Karşılaştırması

Intel versiyonuda aynı 2 saat loq AMD versiyonu iyi galiba fakat bütçem çıkmıyor malesef
Geri