Merhaba arkadaşlar,
Kasım 3–18 tarihleri arasında yurt dışına çıkacağım ve bu süreçte bazı PC parçalarını almak istiyorum. Ancak fiyat ve performans açısından en mantıklı stratejiyi belirlemek istiyorum. Mevcut sistemim ve almak istediğim parçalar şu şekilde:
• İşlemci: Intel i5-13600KF.
• RAM...
Anakart daha almadım, B760 Gaming Plus Wi-Fi almayı düşünüyorum.
1705132712
https://www.gencergaming.com/msi-b760-gaming-plus-wifi-soket-1700-ddr5-6800mhz-2xm.2-matx-anakart-b760-gaming-plus-wifi?srsltid=AfmBOoqn9nIH6dM9coK6LAzvS-WS4LYOaDDyYnat5yezm1zg1o_dNi6Vko4
Anakart link
Normalde fanlar takılı iken ekran kartım 30,5 cm olduğu için sığıyor fakat ben öndeki fanları söküp sıvı soğutmayı takarsam büyük ihtimalle sığmayacak.
Az önce artict 280 mm sıvı soğutmanın kasamın üst kısmına sığmadığını fark ettim. Yanlışlıkla kasanın fan desteğine bakmışım. Sizce kasanın ön tarafına mı takayım yoksa iade edip 240 mm mi alayım.(Artict 280'i indirimli fiyattan 3500 Tl'ye aldım, bunu baz alarak karar veriniz lütfen.)
Hocam ben daha anakartı satın almadığım için ölçüm işlemini yapamıyorum. İnternetteki ölçümlerde pek sağlıklı olmuyor açıkçası. Kasam Valor Air Mid Tower, Sıvı Soğutucum Artict Liquid Freezer (sıvı soğutucu) II 280