Utku92 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Gskill Trident Z Neo Rgb 32gb 3600 MHZ Ram OC Sorunsalı ve Çözümü

İlk olarak anakartımı belirtmekte fayda var. Çünkü değişiklik gösteriyor. Asus z390-e gaming anakartımın modeli. Dramim de çok iyi değil sk-hynix marka. Sorun şu ki 1602 versiyon biosda xmp çalışırken, en güncel olan 1802 versiyonda aynı ayarda xmp çalışmıyordu. Ve manuelde de 3600 oluyordu...
  2. U

RX 550 4GB 2.el Sistem Nasıldır?

Rx550 ile her oyunu çok rahat oynatıyormuş. :D Cyberpunk 2077, metro, control denememiş herhalde. :D
  3. U

2080 super yeni nesilde hangisine denk?

Rahat besler.
  4. U

Bilgisayarımda Oluşan Yavaşlık

Aida64 den stres testi yapın değerlere bakın sıcaklık vs gibi.
  5. U

Laptop ta UV ve OC yapmaya değer mi?

Çok iyi değil tabi orta halli ama yapacak bir şey yok artık. Hayırlı olsun diyim. 1616932306 Yani kendi koyduğum sınır var. Bence en kötü 1660 ti olmalı yada rtx 2060 laptopda. Altı kurtarmıyor.
  6. U

i5 8265u hep 1.58 ghz'de çalışıyor

80 üzeri görürse başka sıkıntılar olabilir zamanla. Ama sanmıyorum ki sıcaklıkla olsun. Otomatikte ise kendini kısabilir tabi o da sıcaklık çok olduğunda olabilir. Bu başka bir sorun muhtemelen biosla ilgili.
  7. U

O zaman hiç o işe girişmeyin. Laptoplarda bios biraz kısıtlı oluyor. Programla yapılabilir fakat ben pek önermiyorum programla yapmayı. Başlangıçta açılacak hep hem de ek olarak açılışa da eklenmesi zarar. 1616931564 O yüzden hep derim anakartı güçlü markaların laptoplarını tercih edin. Msi asus...
  8. U

5 dk gibi belki daha az.
  9. U

Bunu yapmak yerine risk alın metalik macun uygulayın. Devrelere değmeyecek şekilde yapın. Daha mantıklı olur. Garanti bozulur ama.
  10. U

Çok yok sadece elektrik gitmemesi lazım. Ama sanırım batarya da vardır.
  11. U

Dediğimi uygulayın sonra anlaşılır.
  12. U

Anladığım kadarı ile sizinki laptop çok dikkat etmedim başlığa. Laptop sitesinden bulun. Orada aracı da olacaktır. Laptoplarda windows üzerinden yapılıyor genel olarak. 1616930639 Bu tarz mhz bozulmaları sıkıntılarda düzelme oranı yüksek olur.
  13. U

Anakartınızın sitesine gidip. Oradan sürümü indirip güncelliyorsunuz. Ama önce yeni nesil mi eski nesil mi bilmek gerekiyor. Malum eski kartlarda windowsdan winflash gibi uygulamalarla yapılıyor. Yeni ise usb den biosdan güncellersiniz.
  14. U

Bios güncellediniz mi ?
Geri