Selamlar, şuan kullandığım iPhone 12'nin 60hz ve performans konusunda geri kalmasıyla yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Normalde 16 Pro tercih edecektim fakat hem Apple'ın yeni cihazlarında kesinlikle indirim yapmaması hemde iPhone kullanmama rağmen dijital servislerde Google uygulamalarını...
Dikkat etmemişim hocam şimdi farkettim o halde ram takviyesi ile birlikte oldukça iyi bir cihaz olur
1707418859
Açıkçası matebook düşünüyordum ilk başta ama fiyat/performansı biraz düşük gibi geldi diğer markalara göre. Ama çok şık durduğu gerçek.
İki cihazda çok hoşuma gitti hocam ikincisi biraz daha mantıklı geldi açıkçası. Acaba bu cihazları Type-C girişinden şarj etmem mümkün mü öyle ise çok tatlı olur. Teşekkürler
Selamlar, yüksek lisans ve günlük kullanım için bir laptop almayı düşünüyorum. Oyun oynanmayacak belki LoL olabilir o da çok az. Dayanıklı bataryaya sahip, ince ve zarif, ekranı mümkünse 15 inçten küçük ve ağırlık olarak hafif olan, 32 GB RAM ve en az 512GB SSD'ye sahip olan bir laptop almak...