Utkullas isimli üyenin son içerikleri

1. U

🔥İndirim 🔥MAGEGEE OYUNCU KLAVYELERİ 499TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA 🔥🔥🔥

SKY98 99 tuşlu versiyonu sesli mi sessiz mi anlayamadım açıklamada ses emici gibisinden bişeyler yazıyor ama videosunda sesi var, sesli olmasını istiyorum hangisi acaba
  2. U

❌İndirim Bitti! Spigen 45W + kablo Amazon 399 TL (herkeste kupon var)

Bu spigenin iyi bir marka olduğunu biliyorum ama orijinal kablom varken ondan daha iyi olur mu ? Biraz ömrü bitmek üzere olduğu için düşünüyorum
  3. U

RX580'e fsr4 yazılım güncellemesi geldi?

Arkadaşlar sürüm notlarından okuduğum kadarıyla bu 9000 serisi kartlara gelen güncelleme olması gerek ama bana da düştü ekran kartım rx580, başka düşen oldu mu güncellesem fsr4 kullanılabilir mi :D
  4. U

RX580 driver çalışmıyor

bu sürücüyü yükledim ve çalıştı teşekkürler.
  5. U

RX580 driver çalışmıyor

windows 10 kullanıyorum güncel, adrenalin edition versiyonunu kullanıyordum bugüne kadar her şey normaldi bu sabah bilgisayarı açtığımdan beri çalışmıyor bu sürüm, amd cleanup utility ve ddu ile silip tekrar yüklemeyi denedim fakat bir sonuç alamadım aynı şekilde eski sürümleri de denedim, pro...
  6. U

Hangi işlemciye yükseltmeliyim

sistemim Ryzen 5 2600 rx580 16gb 3000mhz ram b450m s2h anakart. işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum ama ryzen 5 3600 yükseltmeye değer mi ya da ryzen 5 5600 darboğaz yapar mı emin değilim sizce yükseltilir mi ya da başka bi işlemci önerebilir misiniz. bütçe 3k 4k civarı maksimum o yüzden ikinci el...
  7. U

Steelseries mikrofon cızırtı sorunu

Steelseries arctis nova 3 kulaklık mikrofon bilgisayarı kapatıp açtığımda cızırtı yapıyor sadece kabloyu çıkarıp taktığımda düzeliyor. Bir sürü yöntem denedim kulaklık yeni alınmış driverler güncel.
  8. U

🔥İndirim Nothing Phone 1 8/128 12.895 TL 🔥🔥

8.500 TL ye 6/128 m34 mü yoksa bu mu ? annem için almayı düşünüyorum.
  9. U

Yardım Bu fiyata daha iyi sandalye var mı

https://www.hepsiburada.com/arji-ev-ve-ofis-calisma-sandalyesi-bilgisayar-koltugu-siyah-p-HBCV00001275B9?magaza=ARJ%C4%B0%20OF%C4%B0S bunu almayı düşünüyorum sepette 1400tl oluyor bu fiyat bandında daha kaliteli bir şey var mı yoksa bu iyi mi
  10. U

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

ajaxx aj159pro mu bu mu
  11. U

❌İndirim Bitti! Samsung M34 6.999 TL 🔥🔥🔥🔥

bu kodları nereden buluyorsunuz
  12. U

Hangi kulaklığı almalıyım?

Arctis nova 3 ile Razer kraken V3 x arasında kaldım sizce bu ikisi arasından hangisini almalıyım.
  13. U

Kablolu kablosuz kulaklık önerisi

HyperX Cloud II ,SteelSeries Arctis 7P+ , Logitech G Pro X, Razer Barracuda X. Kafamda olan kulaklıklar bunlar aralarından hangisi veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz kulaklık var mı. Bu kulaklıklara denk RGB'li kulaklık varsa onları da yazabilirsiniz
  14. U

Steelseries Arctis7 vs Arctis 9

Fiyat kısmında neredeyse aynılar hatta bazı sayfalarda Arctis 7'nin daha pahalı olduğunu gördüm sizce hangisi?
Geri