utkumlk isimli üyenin son içerikleri

1. U

❌İndirim Bitti! Excalibur g911 rtx3080 16gb

https://ty.gl/78d86l7pnbiy7 fiyat baya iyi satıcı mediamarkt. edit: mediamarkt mağazasına gittim. insanlar bunları bunları yaşamış ne olur dedim thh ile üstlerine gitsek, hak istesek. ürün farklı gelirse thh falan uğraşmayın beyler mahkemede denk bir ürün isteniyormuş. denk ürün belli bir...
  2. U

Microsoft Giriş Hatası

hocam ben de xbox series s'e hesap ekleyemiyorum bir şey mi oldu anlayamadım sana benzer bir hata alıyorum konsolumda?
  3. U

BİOS SONRASI ETHERNET GİTTİ!!

ÇÖZÜLDÜ. recep baltaş yardımı ile çinli üreticinin bios'unu zorla kurdurduk. biraz risk içeriyordu ama başardık.
  4. U

şimdilik bir internet bağlantısı kullanmak istmeiyorum. ayrıca deneyebileceğim yöntemler varsa şuan imkanım var. usb belleklerim var iki bilgisayar da karşımda. sürücü kurmak işe yaramıyor çünkü anakarta göre şuan ona lehimlenmiş bir ethernet aygıtı yok. öyle davranıyor. efi_shell üzerinden pcie...
  5. U

Onu denedim hocam üreticinin kendi sitesine gidip, sistem kabul etmiyor yapmıyor. Ayrıca bu eski bir bios. Ayrıca denediğimi yazıda belirtmiştim hocam.
  6. U

Baslangic motoru onerisi

Bence almışken a2 ehliyet al. İkisi de aynı zaten sınavlar. Motor olarak ben de çinliye sahibim hiç memnun değilim. Sadece ne alırsan japon al demek durumundayım. gerisini sen kendi bütçenle belirleyebilirsin.
  7. U

Selam, elimde hiç duymadığım DARYUN A520m bir anakart var. Üreticisine ulaşıp bios update yaptım efi_shell ile. Aygıtlarımdan realtek ethernet aygıtı gitti. Format attım ne yaptımsa gelmedi. Üreticiyi arayıp durumu belirttim Şanlıurfa'lı biriymiş. ''Tekniği aramam lazım'' ''Şuan çok yoğunum ben...
  8. U

Öneri MONİTÖR ALACAK DOSTLARA TAVSİYELER

VA panel pişmanlıktan başka bir şey değildir. Herhangi bir ekrana sahip tüm cihazlarda VA panelden uzak durulmalı. Günümüzde üretilmiş en saçma teknoloji eseridir. Daha aptalca bir buluş yoktur. Para yoksa TN, varsa IPS alınmalı ve kenara geçilmeli.
  9. U

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 2099TL

harbi çöktü site
  10. U

Çözüldü✓ BU SİSTEMİ ALDIM 22 BİNE. ÜZER Mİ?

Sistem güzel fakat gpu güncellemek isteyeceğiniz zaman üzüleceksiniz. Bir gpu satmak demek yarı fiyatını kaybetmek demek bro. 8gb vram yetersiz kalacak bir zamandan sonra.
  11. U

1000 1500 TL OYUN KOLU ÖNERISI

bence de öyle, itopyada indirimde alabilirsin
  12. U

Oyun arkadaşı arıyorum

tamam haberleşelim o zaman 21 yaşındayım bende
  13. U

Oyun arkadaşı arıyorum

yaşın kaç dostum
  14. U

İNTEL ARC a750 alınır mı 5299TL

herhangi bir ızgara ön panele sahip bir kasa yeterli olur kasa tarafında çok kasma, yazmamım amacı önü kapalı olmasın yeter idi
  15. U

Çözüldü✓ Driver sorunu yaşıyorum.

KONUYU ÇÖZDÜM Amd gpu sahibi arkadaşlar, yukarıda yazdığım gibi bir sorun yaşıyorsanız kesinlikle eski bir driver kullanın. Bilgisayar şahlandı resmen.
Geri