https://ty.gl/78d86l7pnbiy7
fiyat baya iyi satıcı mediamarkt.
edit: mediamarkt mağazasına gittim. insanlar bunları bunları yaşamış ne olur dedim thh ile üstlerine gitsek, hak istesek. ürün farklı gelirse thh falan uğraşmayın beyler mahkemede denk bir ürün isteniyormuş. denk ürün belli bir...
şimdilik bir internet bağlantısı kullanmak istmeiyorum. ayrıca deneyebileceğim yöntemler varsa şuan imkanım var. usb belleklerim var iki bilgisayar da karşımda. sürücü kurmak işe yaramıyor çünkü anakarta göre şuan ona lehimlenmiş bir ethernet aygıtı yok. öyle davranıyor. efi_shell üzerinden pcie...
Onu denedim hocam üreticinin kendi sitesine gidip, sistem kabul etmiyor yapmıyor. Ayrıca bu eski bir bios. Ayrıca denediğimi yazıda belirtmiştim hocam.
Bence almışken a2 ehliyet al. İkisi de aynı zaten sınavlar. Motor olarak ben de çinliye sahibim hiç memnun değilim. Sadece ne alırsan japon al demek durumundayım. gerisini sen kendi bütçenle belirleyebilirsin.
Selam, elimde hiç duymadığım DARYUN A520m bir anakart var. Üreticisine ulaşıp bios update yaptım efi_shell ile. Aygıtlarımdan realtek ethernet aygıtı gitti. Format attım ne yaptımsa gelmedi. Üreticiyi arayıp durumu belirttim Şanlıurfa'lı biriymiş. ''Tekniği aramam lazım'' ''Şuan çok yoğunum ben...
VA panel pişmanlıktan başka bir şey değildir. Herhangi bir ekrana sahip tüm cihazlarda VA panelden uzak durulmalı. Günümüzde üretilmiş en saçma teknoloji eseridir. Daha aptalca bir buluş yoktur. Para yoksa TN, varsa IPS alınmalı ve kenara geçilmeli.
Sistem güzel fakat gpu güncellemek isteyeceğiniz zaman üzüleceksiniz. Bir gpu satmak demek yarı fiyatını kaybetmek demek bro. 8gb vram yetersiz kalacak bir zamandan sonra.
KONUYU ÇÖZDÜM
Amd gpu sahibi arkadaşlar, yukarıda yazdığım gibi bir sorun yaşıyorsanız kesinlikle eski bir driver kullanın. Bilgisayar şahlandı resmen.