Utkw isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım Vader 5 Pro Gamepadım Geldı Nasıl Test Etmem Gerek Ne Yapmalıyım

Googledan aldım dostum yazdım ya oraya gorselı dıye
  2. U

sadece 2 tus var dıgerlerı ek tuslar kutuda yok
  3. U

kutudan extra tuşlar cıktı ek takmak ıcın 2 tane ama metal olup olmadıgını anlayamadım ama saglam sert bır yapısı var wraıthden aldım
  4. U

metal degıl gıbı duruyor nasıl anlayabılırım bırde ek tustan mı bahsedıyorsunuz uzerınde olandan mı 1782130394 suradakı arka tuslar gıbı fotografı googledan aldım bu v1 mı oluyor
  5. U

Öneri Müzik İçin Kulaklık Önerisi

barracudadan daha ıyı bır secenek v2pro razer kaliteside farklıdır steelseries nova 5 ve 7lere bakabılırsınız onlar onerılıyordu
  6. U

Öneri Müzik İçin Kulaklık Önerisi

blackshark v2pro kullanıyorum pıyasası nasıl bılmıyorum ama müzik anlamında rekabetçi anlamda cok memnunum şu bağlam noktası kırıılma olayı fırlatmadıgınız asırı kaba davranmadıgınız surece olmaz ben 1 seneyi aşkın kullanıyorum hıc yarı yolda bırakmadı benım acımdan tek kotu yanı kulak padi...
  7. U

VADER 5 PRO gamepadım geldı nasıl test etmem gerek ne yapmalıyım daha yenı elıme aldım ılk yaptıgım ıslem dırek kutuyu acmak test anlamında vs ne yapmalıyım kontrolcunun uzerınde bılmedıgım cok fazla tus var tusları sorabılır mıyım
  8. U

Yardım Mouse Alacağım Yardım

rekabetçi olarak hocam yanı espor hedefı veya face ıt 10 level vs gıbı cıddı bır amacınız yoksa bence gereksız hocam sahsen razer vıper v3 pro kullanıyorum valorant yüceyim herhangı bır sorun yok terteremız mouse sensoru mukemmel kasa kalıtesı cok saglam scroll cok saglam yan tuslar saglam...
  9. U

Yardım Mouse Alacağım Yardım

gereksiz pahalı bır mouse ne için kullanacaksınız genel olarak
  10. U

Öneri Gamepad Önerisi Yuksek Orta Butce

anladım hocam tesekkurler
  11. U

sızın tavsıyenız nedır sıdmı gamepad ılerıde ps5 mı yoksa ps5 mı sadece
  12. U

vader v5 proyu tercıh ederım bu konuda şarj ıstasyonu ve ekstra d pad o kadar onemlı oldugunu dusunmuyorum kozmetık acıdan gerek yok sadece oyun zevkıne varmak ıstıyorum genel olarak oynucam oyunlar apex crımson desert rdr2 gta forza far cry vs gıbı oyunlar yanı rekabetcı anlamdada dıger...
  13. U

apex oynuyorum ve warzone baslamak ıstıyorum baska hangı rekabetcı oyunlar varkı yanı g7 pro vader v5 pro ıle vs oynayabılecegım zevk alacagım oyunlar vs onerınız var mı
  14. U

ful rekabetcı oynamıcam ama oynamakta ıstıyorum aslında rekabetcı yanı genel olarak fıfa ve hıkayelı souls lıke oyunlar onde hocam
  15. U

vader 5 pro tercıh edıcem o zaman hocam en dogru o geldı
Geri