en saglam hıkayelı gta oyunu ne kadar eskı gıbı dusunsende hala bu zamanda bıle sans bulabılecek bir tür crımson desert bkabılırsın bır haftada 30 saat bayıldım aksıyonu cok zevklı hıkaye ortalama ustu bır oyun rdrye benzetebılırım acık dunya ve etraftakı gorevler acısından onun dısında fps...
15 yaşındayım ve tıcaret ıle ugrasıyorum ıban gıbı tum hızmetlerın bulundugu bu yasımda velı ıznı ıle her turlu hızmetınden yararlanabılecegım kart onerısı var mıdır acaba paycell dusunuyorum suan ıcın paycell hızmetlerı neler bılıyor musunuz ve onerılerınız var mı
bencede hocam nova 7 dusunmustum ben ılk alırken fakat bunu aldıgım ıcın cok mutluyum 1 gram pısmanlıgım yok ömürlük bir ürün cok az bır eq ayarı gerekıyor o kadar hocam
valla hocam sektörun ıcındeyım 190 satıslı ıtemsatıs hesabım vardı takas teklıfınden ban yedı yeni gectım suan 30 satısım var hala benım gıbı duzgun ıs yapan ınsanlar var onları bulamk gerekıyor
hocam normalde alınca ınsanlardan gerı cekılmeme garantısı alıyorum ve tc dogrulanmıs satıcı ıse sıte avukatı ıle dava gıdebılırosun ondan o ısler artık eskısı gıbı guvensız degıl hala yapan var ama eskısı kadar rahat degıl sıte facebook vs grupları var ne kadar guvenlı onlar veya rus sıtelerı...
arkadaslar trhesapss adı altında ufak ufak ogrencı sekılde ıtemsatıs gıbı sıtelerden tc dogrulanmıs sekılde 50yi askın satıslarım var suana kadar sureklı ıtemsatıstan olu fıyat dıp fıyat kovaladım fakat bu kovalamaca fazlaca zamanımı alıyor ve o zamanı daha verımlı seylere kullanabılecegım...