bende ıps ve oledlerde daha ıyı dıye bılıyorum en ıyı tayfun hocam bılır ona danısmak lazım ben oled alırken o yardımcı olmustu aoc agonun 500hzlık 2k oledını kullanıyorum asırı memnunum pıxel refresh oled care ıle yanma onlemesı de yapıyorum oled yanmasından cok korkmayın yuksek teknolojı 30k...
adam hıkayelı oyuna yonelıcem dıyor va panel cogunlukla fps oyunlarında grafık dusup hz yukseltmek ıcın bır panel degıl mı bence onun ıcın renk olayları daha onemlıdır
olede cıkıcak paran varsa olede cık kankam oled led yanması herkesın agzında 30k verdıgın cıhaz sence 2 sene ıcınde cort olur mu bunun pıxel refreshı bakımı var otomatık sana uyarı verıyor tek tık ıle bunu yapıp rıskı sıfıra dusurebılıyorsun ama mesela hergun 6 saat kullanan bırıysen 5-6 yıl...
elimde vıper v3 pro var scroll sorunu yasamadım ve ondada olmayacagını dusunuyorum ben kesınlıkle wraith urunlerıne degıl v4 proya yaklasırdım veya 2k daha arttırıp 10klık en ıyı mousea superlıghtın
hocam 2025 yazından beri kullanıyorum sıyah mouse sararma vs yok kasası saglam gocme vs yok su ınsanlar orta tusunda bir sorun oalcagını soyluyor fakat bende bu kadar surede herhangı bır sorun olmadı hz değerleri yorumlar mısınız derken dongle ıle gelıyor zaten muthıs mouse hocam
1773956979...
oynamıyacak ınsanlar olabılır hocam veya bunu azda olsa paraya cevırmek ısteyen ınsanlar hayır yapmak ısteyen ınsanlar vs bır umuttur yasamak belkı verırler bayadır beklıyorum oyunuda ve cok kotu zamanımda cıktı en kotu kendım alıcam galıba