blackshark v2pro kullanıyorum pıyasası nasıl bılmıyorum ama müzik anlamında rekabetçi anlamda cok memnunum şu bağlam noktası kırıılma olayı fırlatmadıgınız asırı kaba davranmadıgınız surece olmaz ben 1 seneyi aşkın kullanıyorum hıc yarı yolda bırakmadı benım acımdan tek kotu yanı kulak padi...
VADER 5 PRO gamepadım geldı nasıl test etmem gerek ne yapmalıyım daha yenı elıme aldım ılk yaptıgım ıslem dırek kutuyu acmak test anlamında vs ne yapmalıyım kontrolcunun uzerınde bılmedıgım cok fazla tus var tusları sorabılır mıyım
rekabetçi olarak hocam yanı espor hedefı veya face ıt 10 level vs gıbı cıddı bır amacınız yoksa bence gereksız hocam sahsen razer vıper v3 pro kullanıyorum valorant yüceyim herhangı bır sorun yok terteremız mouse sensoru mukemmel kasa kalıtesı cok saglam scroll cok saglam yan tuslar saglam...
vader v5 proyu tercıh ederım bu konuda şarj ıstasyonu ve ekstra d pad o kadar onemlı oldugunu dusunmuyorum kozmetık acıdan gerek yok sadece oyun zevkıne varmak ıstıyorum genel olarak oynucam oyunlar apex crımson desert rdr2 gta forza far cry vs gıbı oyunlar yanı rekabetcı anlamdada dıger...
apex oynuyorum ve warzone baslamak ıstıyorum baska hangı rekabetcı oyunlar varkı yanı g7 pro vader v5 pro ıle vs oynayabılecegım zevk alacagım oyunlar vs onerınız var mı