UuReZ isimli üyenin son içerikleri

1. UuReZ

PXN V9 Gen2 Alınır mı?

Bütçem maksimum 8.500 TL civarı. Ailem 2. el ürünlere sıcak bakmadığı için sıfır bir set arayışındayım. Biraz araştırdığımda PXN V9 Gen2 modeline denk geldim; bu modelde manyetik sensör (Hall Effect) bulunduğu ve çoğu oyunla uyumlu olduğu belirtiliyor. Gönül isterdi ki bütçeyi artırıp bir G29...
  2. UuReZ

Oyun arkadaşı arıyorum

cs2 rank nedir hocam
  3. UuReZ

20k bütçem var hazır sistem önerisi verir misiniz ?

https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem rx6600 özelleştirilip bakılabilir kalan parayla da 144hz monitör cekebilirsin. Eğer 20k rahat butcem var diyosan yukarıdaki arkadaslarin attigini almani öneririm.
  4. UuReZ

Taahhütüm bitti ama portum kapanmadı

2 yıldır kullandığım Türk Telekom internet taahhütüm bitti bende ev interneti olarak turkcell'e gittim fakat portunuz kapanmadigi icin yapamayiz dediler. Şuan modemi fişe takınca ağ gözüküyor ve baglanmaya tıklayınca dsl yok diye sayfaya gönderiyor. Kapatmak icin napmam lazım?
  5. UuReZ

Turkcell 24mbps İnternet alınır mı?

Turktelekom taahhütüm bitti. Ayni tarifeden (24mbps) ilk 9 ay 380 son 9 ay 480 tl diyor. Cok pahalı geldiği icin alttaki ss deki 24mbps lik interneti düşünüyorum. Ailem yüzyüze satın almak istediği icin bunu buldum. düşünceleriniz nelerdir?
  6. UuReZ

27k civarı laptop önerisi

Teşekkürler
  7. UuReZ

27k civarı laptop önerisi

Oyun ve kodlama içim bakıyorum. Masaüstü bilgisayarımı satıp alacağım. Yüz yüze alabileceğim bir yerden olması çok önemli. Aşağıdakileri buldum bunlar alınır mı? Acer Nitro 5 AN515-58-73BD HP Victus 15-FA1032NT 827X0EA Acer Nitro 16 AN16-41-R9M3 Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00PDTX
  8. UuReZ

Taurus 5500xt alınır mı?

https://www.incehesap.com/taurus-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60055/#tabs Kasayı FSP CMT yapıp almayı düşünüyorum. 2. El alamam. İlerde ekran kartını upgrade edebilirim. Düşünceleriniz nedir?
  9. UuReZ

Axle rx 580 8gb nasıl marka bilgisi olan var mı ? Mining için

Merhaba, Memnunmusun acaba? soğutması nasil?
  10. UuReZ

Xrades900 Mousepad Alınır mı?

Pardon hocam bıldırımı gormemısım oyle sıtelerde gezıyordum. herhangı bır takılma problemı varmıdır acama veyahut kaymamazlık gıbı bır sorun?
  11. UuReZ

Xrades900 Mousepad Alınır mı?

Merhaba aşağıdaki mousepadi almayı düşünüyorum. Rekabetci oyunlar için kullanılacak. Xrades900 Alınır mı?
  12. UuReZ

200 Civarı Üzmücek Mouse Pad Önerisi

Merhabalar. Yüksek Rank Fps oyunları için bir mouse pad lazım. Performax Xotran mousem var 70x30 ,90x40 boyutlarında olursa cok ıyı olur. Klasse klasik almıstım ama o mousede takılma yapıyor. Önerilerizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  13. UuReZ

Gamenote H2002P vs h2002D

Sanırım kararım 2002P yönünde olucak. Bilgilendirme icin teşekkür ederim.
  14. UuReZ

2002d ıle arasındakı fark tam olarak nedir bir bilginiz varmıdır
  15. UuReZ

butce bu cıvarlarda baska hangısı daha ıyıdır? cs2 gıbı oyunlarda kullanılcak nadırende muzık dınlerım belkı asus tuf a520 m plus anakartta kullanıcam
Geri