Bütçem maksimum 8.500 TL civarı. Ailem 2. el ürünlere sıcak bakmadığı için sıfır bir set arayışındayım. Biraz araştırdığımda PXN V9 Gen2 modeline denk geldim; bu modelde manyetik sensör (Hall Effect) bulunduğu ve çoğu oyunla uyumlu olduğu belirtiliyor.
Gönül isterdi ki bütçeyi artırıp bir G29...
https://inventus.com.tr/rage24-hazir-sistem
rx6600 özelleştirilip bakılabilir kalan parayla da 144hz monitör cekebilirsin.
Eğer 20k rahat butcem var diyosan yukarıdaki arkadaslarin attigini almani öneririm.
2 yıldır kullandığım Türk Telekom internet taahhütüm bitti bende ev interneti olarak turkcell'e gittim fakat portunuz kapanmadigi icin yapamayiz dediler. Şuan modemi fişe takınca ağ gözüküyor ve baglanmaya tıklayınca dsl yok diye sayfaya gönderiyor. Kapatmak icin napmam lazım?
Turktelekom taahhütüm bitti. Ayni tarifeden (24mbps) ilk 9 ay 380 son 9 ay 480 tl diyor. Cok pahalı geldiği icin alttaki ss deki 24mbps lik interneti düşünüyorum. Ailem yüzyüze satın almak istediği icin bunu buldum. düşünceleriniz nelerdir?
Oyun ve kodlama içim bakıyorum. Masaüstü bilgisayarımı satıp alacağım. Yüz yüze alabileceğim bir yerden olması çok önemli. Aşağıdakileri buldum bunlar alınır mı?
Acer Nitro 5 AN515-58-73BD
HP Victus 15-FA1032NT 827X0EA
Acer Nitro 16 AN16-41-R9M3
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH7 82SB00PDTX
Merhabalar. Yüksek Rank Fps oyunları için bir mouse pad lazım.
Performax Xotran mousem var 70x30 ,90x40 boyutlarında olursa cok ıyı olur.
Klasse klasik almıstım ama o mousede takılma yapıyor. Önerilerizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.