Uvenix isimli üyenin son içerikleri

1. Uvenix

Bilgisayarımdaki Aşırı Isınma Sorunu

O masayı 10 yıldır kullanıyordum dün sinirden parçaladım. Açtım hocam. Şimdi bakacağız.
  2. Uvenix

Önerebileceğiniz güzel bir termal macun var mı ve o 3lü fan setinden bir tane alıp sadece kasa fanlarının oraya mı takayım yoksa 10 tane alıp komple sıvı soğutma dahil hepsini mi değiştireyim?
  3. Uvenix

Görünüşe çok önem vermiyordum parçalar içine sığsın yeter kafasındaydım aslında kasanın üstünde altında sağında ve arkasında hava akışı için boşluklar ve filtreler vardı havadar olacağını düşünmüştüm. Dün masayı parçalamadan önce sağ tarafı da kapalıydı ama sinirlenince masayı parçaladım şimdi...
  4. Uvenix

Merhaba. Bu ekim ayı gibi sağlam bir sistem toplamıştım parçaları da kötülerinden seçtiğimi düşünmüyorum. Kasanın içinde 7 + 3 fan da sıvı soğutmadan var ama hala boşta bile 50 derece civarında çalışıyor oyun oynarken ya da adobe programlarını kullanırken 70 75den aşağı düşmüyor kolay kolay...
  5. Uvenix

Orta-Yüksek Seviye Sistem Önerisi

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-palit-rtx-4080-super-jetstream-oc-ned408ss19t2-1032j-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,599132877.html
  6. Uvenix

Çok teşekkürler 1730644667 Peki Palit markası için bilginiz var mı?
  7. Uvenix

Maksimum bütçe 85.000 olarak düşünebiliriz. 1730634916 ekran kartında çıkabileceğim maksimum seviye 4080 super o yüzden 5000 serisini beklemeyeceğim
  8. Uvenix

ORTA-YÜKSEK SEVİYE SİSTEM ÖNERİSİ Merhaba, Beş buçuk yıl kadar kullandığım zamanında fiyat-performans odaklı olarak aldığım bilgisayarım sonunda artık kullanılamaz hale geldi. O yüzden kredi kartlarına boyun eğip yine en az dört beş yıl kadar kullanabileceğim bir sistem toplamayı düşünüyorum...
Geri