uxslasher isimli üyenin son içerikleri

1. U

❌İndirim Bitti! Digiturk Yıldız Dolu Paketi 99tl

Başvuramıyorum bilgiler hatalı diyor. Başka bötle uyarı alan var mı?
  2. U

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5" 0.5 Ms 320hz Ips Gaming Monitor 🔥5.699₺ ( Dip Fiyat )

Ben kuponla birlikte 3000TL'ye aldım. 1 adet ölü piksel, 1 adet sıkışmış piksel mevcut şu anda. Çok önemsemedim uğraşmadımda farklı yerlerdeler gözüme bile çarpmıyorlar. Işık sızması biraz mevcut ya da bana özgü bilmiyorum. Karanlıkta kullanmıyorum beni pek etkilemiyor ama film vs izlesem az çok...
  3. U

Trafikteki Yeşil Dalga Hayalim. Fikirlerinize İhtiyacım Var.

Yanlış anlamadıysam kullanıcı ışığın rengini belirtecek. Çok kullanışsız olur trafiğin aktığı ortamda telefona yönlendirmek tehlikeli. Bunun yerine ışıklardan bilgi alsak?
  4. U

Beyler Sizce 2 Yıllık Ne Okunur?

nerde görsem tanırım bu ben her şeyi biliyorum havalarını :d büyüyünce geçer
  5. U

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Oyunları silmeniz yeterli.
  6. U

Üniversite Okumayacağım Ne Yapmam Lazım?

Derslerine çalışıp üniversiteye gitmelisin. Orasıda kesin değil ancak şu an resmi bir araba bayisinde satış danışmanı olmak için bile ön lisans/lisans mezuniyet şartı arıyorlar. 300 bin sıralamayı küçümseme. Sevdiğin alana yönelmen senin için daha iyi olur. Yaşında önemi yok ben 21 oldum...
  7. U

İşinden Ayrılıp Pişman Olan Oldu Mu ?

2 yıldır yaz sezonlarında lunaparkta çalışıyordum ilk yıl açılış yılımızdı çok yoğunduk yer yer tek elemanla çalıştık ama geçtiğimiz yaz daha rahat bir sezon geçirdik. Artık deneyim kazanmıştım makine bakımı, çalıştırma, yönetimi vs. vs. Ama bu sezon sadece 1 gün gidebildim, ayrıntı vermem ancak...
  8. U

Vatandan aldığım ramler ikinci elde kar bırakır mı?

Karaborsa buna deniyor işte. İhtiyaç dışı alım-satım :)
  9. U

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 3419₺

4.400 yazıyor bitti mi
  10. U

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Geçen haftada gelmişti yetişemedim ona güzel diyorlar 3-4 sayfa önceye giderseniz yorumlara bakabilirsiniz.
  11. U

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Mikrofondan çektik bir tane bakalım
  12. U

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Teşekkürler süre uzatması yapayım 👏
  13. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Muhtemelen iptal olmaz hayırlı olsun arada yenilemeye devam. Ödemeye geç diyorum hata veriyor muhtemelen ödeme aşamasında olanları stoktan düşüyor o an. Kim hızlı davranırsa
  14. U

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Benden önce yetişmişsiniz ben alamadım onu tam sepete attım hata verdi :(
Geri