uy4nik isimli üyenin son içerikleri

1. U

Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

hocam alırken hikayeli oyunlarda da işimi gören bir şey lazım. Mukan hocam nova 2 lite önerdi. d-padi çinli bir e-sporcu tarafından rasarlanmış
  2. U

hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce? bütçem 3500 ama daha üstü de olur artık. 5-6 bine kadar çıkarım çok iyi dediğiniz olursa d-pad için. tr de x05 pro dan daha ya da denk d-pade...
  3. U

Street Fighter 6 vb. dövüş oyunları için gamepad önerisi

Anldım hocam saolun. TC dışında vergşden yırtmak için adamlara atmam gereken mail nedir acaba tam olarak? Daha önce yapmış biri olarak siz ne yazdınız acaba?
  4. U

hocam tc yi hangi şirkete vericektik acaba?
  5. U

TC yi hangi firmaya vericez acaba hocam? Bu firma güvenilir mi? Babam sırf bu yüzden olmaz dedi de babama makul bir açıklama yapmam lazım. Bu açıklama için yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.
  6. U

TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim güzel bir açıklama için yardım ederseniz çok güzel olur hocam.
  7. U

hocam x05 pro alırken neden tc miz isteniyor acaba? TC yi vermek bir sıkıntı yaratır mı sizce?
  8. U

hocam bu firmaya neden tc veriyoruz? Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
  9. U

Sağolun hocam çok teşekkür ederim. Babam olur derse x05 pro alıcam (tr de olmadığı için sıkıntı yapabilir) Diyelim ki x05 pro alamadım tr de satılan ne önerirsiniz. Lütfen fiyat olarak 3.500 tl yi geçmemeye çalışalım hocam. g7 pro çok güzel ama pahalı da malesef. fantech EOS pro 2 s var aklımda...
  10. U

çok sağolun hocam çok teşekkür ederim.
  11. U

Hocam Gamesir G7 Pro hakkında ne düşünürsünüz. Gamesirin sitesinden alsam easySMX gibi aynı yöntemle gönderirler mi. Ya da direkt türkiyeden de alabilirim. Tavsiye eder misiniz? İnternetten baktığım kadarıyla dövüş oyunları için gayet güzel bir D-pad i var gibi.
  12. U

anladım hocam çok sağolun
  13. U

Hocam siz easySMX den alırken ödeme yöntemi olarak ne kullandınız acaba?
  14. U

sağlık olsun hocam biz de x05 pro ile akarız
  15. U

Sağolun hocam x05pro benim de kafama yattı gibi. Sitesinden sipariş vericem artık hayırlısı. 1759655194 Hocam bir de aknes in sitesinden 8bitdo modellerine baktım uygunlar. Nakliye olarak 4PX Global kullanıyorlar. Bu easysmx in sitesinde kullandığı ile aynı mıdır sizce? Eğer %90 bunda da...
Geri