Zor hocam 3 ay bk'da calistim hayatim zindan oldu, verdikleri para asgari ucret 17 yasinda biri icin yeter ama ilk 1 hafta ayaklarini hissetmeyeceksin. Sana...
Herkese merhaba, benim dişimi fırçaladıktan 1-2 saat sonra beyaz şeyler çıkıyor neden olur macun kalıntısı mı? İyice çalkalıyorumda ağızımı. Bunu önleyecek...
Market , fast food ve fabrika hariç yerleri düşünmeni tavsiye ederim.
Ne yazık ki genel olarak asgari ücret alacağın her iş çok kötü ama yukarıdakiler...
popeyeste çalış agam şartları çok iyi asgari ücret artı sigorta yaşını sorun etme 17 yasında da sigorta yapılabiliyor günde 8 saat çalışıyorsun bunun yarım...
sakin kafelerde işi öğrenirsin giyim mağazaları olabilir temposu düşük yerler düşün önce bi çalışma hayatına alışman lazım fabrika işlerine vs girme...
Giyim mağazaları almaz diye tahmin ediyorum reşit değilsin diye ama şansını dene ha ara vermem düzenli video atarım dersen instagram dene bence baya kolay...
Coca Cola nın deposu varsa gidip nakliyatta veya şişe ayıklamada çalışabilirsin. Okulu bitirip askerliği yaparsan satış bölümüne girersin şu anda en etli...
Peki fast food dediğiniz McDonald's ve Burger King mi? Oralar nasıl ki zor mu onu bilmiyorum.
1733004911
Yok benlik değil. Başka önereceğiniz bir yer var mı?