Alıcaksan https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-aldim-hic-memnun-degilim.743751/page-6#post-7077031 konuma bakmanızı tavsiye ederim.
Fabrika macunu böyle oluyor hp nin işlemci dışında macun var .
Evet arkadaşlar Cihaz söküp macun yeniledi adamlar sanki çorba kaşık ile macun sürmüş :) artık cihaz 0 ısınma güzel tarafı gpu artık 30 derece geçmiyor :) 25 ile 29 derece arası geziyor.
Samsung 980 pro öneririm 1450 tl 500 gb almışdım:)
1685029651
Defalarca TBW testler yapıldı bu TBW takmayın şuanda biz sistem odasında 60 tane TBW bitmiş ssdleri var hepsi hala son hızda çalışıyor ama sözde TBW bitik :)
Steam server yoğun olursa bunda süperonline :) ne yapabilir.
Siz internet hızınızı steam göremi ayarlıyorsunuz eğer böyle yapıyorsanız büyük bir hata :)
steam 600 mbit üstüne limit uyguluyor çünkü.
en temiz microsoft dowland yapıp görmek ki ben çok rahat :) 950 980 mbitleri görüyorum...
Abimde aynısı söyledi:) Bakır olsaydı ısıyı fan ile dışarı atabilrisin şuanda fanlar soguk hava geliyor ? ama klavye sıcak ? bakır olmadı için sıcak tam alıp atamıyor %60 65 alıyor sıcak.
Düşün fan soguk hava geliyor dışarı ama leptop sıcak:D
Çok teşekkürler.
Birde 3 tane alındı 1 tane değil :)
ama cover kasa diye kötülene Gigabyte bile bakır koymuş adamlar :)
Peki bakır olmadı için ne oluyor ? sıcaklık kasa üstünde gidiyor :)
buda klavye ısıtıyor.
mesela huawei %100 anakart üstünde full bakır yapmışlar söksen satsan ? nerden...
Çünkü tarafsız olmak zorundasın.
Kaldıki ben 2015 gigabtre kullandım sen ısınma var diyince :) ki bir çok yabancı forumda hp daha iyi sogutma olduğunu söyliyorlar:)
Bende araştırım görüm.
Sizin gibi bir arkadaş önerdi hp aldım şuanda iade olmuyor ve zararına koyum satıcam.
İade olmuyor direk...
otur izle tabi ingilizce varsa :)
Hp gelirsek peş para etmez ısınan bir cihaz 70 derece çalışan bir kasa 23.500 aldım pişmanım.
ve sizin gibi öneri bulunanlar yüzünden aldım sonuç bu.
1685010605
Şu hale bak adamlar full bakır kullanmış nvmelerin altı boş ? hp gibi gidip alüminyum, kullanım...