laptop almaya karar verdim 100k civarı bütçem var uzun süredir araştırma yapıyorum ama hala net bir sonuca varamadım şuanlık şu modellerden birini almayı düşünüyorum ama emin değilim hem marka açısından hemde cpu markası açısından çok farklı düşünceler var...
laptopun donanımı iyi ama game garaj konusunda emin olamıyorum msi üretimi de olsa aradaki küçük farklar için daha az bilindik ve soğutmasının msi asus gibi markala göre daha kötü olan bi markayı almak mantıklı değil bence
doğru diyosun 16gb ram için 11tl verilmez ama sonradan yükseltme yapamayacağım için ve 16gb ram bir yerden sonra yetersiz gelebileceği için bu modeli düşünmüştüm
rami daha düşük sadece ekran yönünde daha iyi benim harici bir monitörüm olduğu için hz değeri benim için çokta önemli değil
1756133356
yanlış bakmışım ekran farkı yokmuş
2. el almayı düşünmüyorum 5070 ti lı bir laptop önerme şansın var mı
1756124666
https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwig-090xtr-intel-core-ultra-9-275hx-16gb-1tb-ssd-rtx5080-freedos-16-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008ILF1N
mesela bu laptop nasıl?
100k civarı bir bütçem var ve bir gaming laptop almak istiyorum. Masaüstü istmememin sebebi üniversite okuyacağım için taşınabilir olması lazım. Laptoplara baya baktım ve asla bir karar veremedim o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Kriterlerim içerisinde excalibur ve monster laptopları...
daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum benim için verdiğim parayı çıkartması önemli yani uzun yıllar kullanmak istiyorum mouseu .
1. sorum: mouseun bir kroniği var mı.
2. sorum: mouse elde dandik bir hissiyat bırakıyor mu veya kolay kırılabilecek bir plastikten mi yapılmış.
3. sorum: mouseu...