Merhaba, xbox game pass üzerinden oyunu indirdim ve oyun setlerimden modları indirdim kurulu modlar. 3 tane mod var çeviri cheat ve bir tane senaryo modu ama sadece çeviri çalışıyor ne cheat menü açılıyor nede senaryo modunu başlatabiliyorum. Ne yapmam gerek modları oynamam için kuramıyorum...
Arkadaşlar merhaba, anadolu jetten bilet aldım check in yaptım numarama talep ettim mobil biniş kartını ama SMS olarak gelmedi 2. kere talep ettim yine gelmedi. Ne yapmam gerek ?
Bir de bu PDF olarak verdiği yolcu biniş kartını normal A4 kağıdı olarak mı çıkarmam gerek ?
Arkadaşlar merhaba, sistemde arada sırada drop oluyor durduk yere windows güvenliği işe yaramıyo pek sanırım. Bazı belli başlı bilindik oyunları crack indiriyorum bazen ondan kaynaklı olabilir. Onun için güzel bir antivirüs programı arıyorum beni virüse karşı iyi koruyan bir program...
ALT+TAB sorunu düzeldi sadece diğerleri pek farklı değil.
Ek olarak bir sorum daha var, bende PS kolu var fakat ben bunu DSWindows uygulaması ile bağlayıp oynamak istediğimde sanki joystik sürekli aşşağı takılmış gibi aşşağı çekiyor hep oynatmıyor bunu nasıl çözerim ?
Arkadaşlar merhaba, fifa 24 oynarken sahne geçişlerinde falan FPS çok düşüyor o kadar yüksek ayar açmadım ama açsam da bu sistemle bu kadar düşmemesi lazım yani sanki 100 derecede oynuyorum oyunu öyle bir kasma yapıyor. Genel bir sorun mu bu yoksa ayarı falan var mı ? Bir de ALT+TAB yaparken...