https://www.hepsiburada.com/xaser-apex-x50-ryzen-5-7500f-asus-a620m-k-asus-rtx-5060-dual-1tb-m-2-16gb-ddr5-beyaz-gaming-oem-oyuncu-paket-pm-HBC0000ESS1ZO
Bu nasıl sizce
lole ne zaman bi güncelleme gelse benden her güncellemede -50 fps gidiyo bilgisayarı alalı 1 yıl oldu ilk indirdiğim zaman 700-800 arasıydı şimdi 200 bile görmüyor sizdede böyle bi sorun varmı
yoksa galiba ben özel biriyim aw bu ne
bi yasuo maçı attım evelynn kostümü vardı değişik adama her...
arkadaşlarla realms başladık böyle adaldaki gibi mod kurmak istiyorum ama beceremedim öyle bi paket varmı eşya animasyonu olsun köylü canlı animasyonu olsun shader olsun 26.2 sürümüne uygun bu özellikler taşıyan bi paket varmı biliyormusunuz 2 günüdür mod paketi yapmaya çalışıyorum 50 kere...
Geçenlerde elektrik gitti modem kapandı açıldı telefondan modeme bağlanıyorum ama interneti kulaak imkansız çekmiyor modemin dibinde bile aynı mobil veriye geçiyorum onda sorun yok başka mode bağlanıyorum ozamanda çekiyor.modemin ayarları falanmı bozuldu acaba dicem ev halkındaki herkes...
Neye göre verdin bu kararı.
Ben adamın ne kullandığını öğrenmeye calısip öyle yardimci olmaya çalışacak ben adam ne için kulanıcam onu bilmeden nasıl monitör onericem ne olucak monitörün amacı bilmem gerek ki ona göre soylicem iyi mi? kötümü
Adamın NVIDIA kart kulanıyosa bu monitör iaini görmez...
kötü olduğuna nerden karar verdin markadanmı yoksa hepsini kulandın ve tecrübeye dayanarakmı ? eğer markaysa bu mantıksız bişe tabii ki her marka iyi değildir ama 1 markanın 1tnae ürünü kötü diye o diyer ürünlerinide kötü yapmaz
12GB 4070 YERİNE 4060Tİ 16GB DAHA MANTIKLI BENCE KSUURA BAKMADA BEN KULANIYORUM 4060Tİ 16GB 4070 ALAN KUZENİİMİNKİNDEN DAHA İYİ
1734198130
SEN NE KADAR İYİ KÖTÜ DERSİN BİLMEM BEN BU KASAYA BENZER Bİ KASA KULANIYORUM VE HER OYUNUDA OYNUYORUM BENCE KASA GAYET İYİ