Uzerimdefort9 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Dizüstübilgisayar cızırtı sesi

Bilgisayar (dizüstü) çalışırken bilgisayarın sol alt tarafından cızırtı sesi geliyor bilgisi olan varsa konu hakkında bilgilendirebilir mi
  2. U

Bu uygulama virüslümüdür

Kardeşim bunu tek bir antiviruse taratip virus ciktiysa ve emin değilsen bu siteye taratirsan daha emin olabilirsin diye söyledim taratmicaksanda kullanma virüslü çıkıyor işte
  3. U

Bu uygulama virüslümüdür

Ozaman uygulama dosyasını virus total e taratabilirsin 30 40 tane antiviruse taratıyor ve hangisinden geçip geçmedigine bakabiliyorsun https://www.virustotal.com
  4. U

Fps oyunlarında kolum çok hızlı yoruluyor

Kolunun dirsekten sonrasını masaya daya bilekten oyna bu şekilde gram yorulmaz
  5. U

Bu uygulama virüslümüdür

Orijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin
  6. U

Bu uygulama virüslümüdür

İkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü
  7. U

Yazılım öğrenmek istiyorum

Bir dil seç ve ne yapıcagina karar ver (oyun,website vb.) Akabinde yapay zekadan destek alıp onunla projeler yapabilirsin bu sayede zamanla bu konuların nasıl işlediğini daha iyi anlarsın
  8. U

Spam kargo mesajları

Bende yapay zekaya sormuştum mümkün değil demişti ama bu konular hakkında bilgisi olan birine sormak daha iyi olur
  9. U

Spam kargo mesajları

Cogu kisiye muhtemelen e postasına spam uzerinden kargo mesajları geliyordur bu mesajları gonderen kisilerin mailleri .us .tr vb adlarla bitiyor ve alan adıda karma karışık bir şey oluyor örneğin ([email protected]) bu maillerin whois koruması olmasına rağmen kime ait olduğunu bulmanın bir imkanı...
  10. U

Yatırımlarım doğrumu nasıl yapılmalı

Eger kısa vadede kâr oranını arttırmak istiyorsan bitcoin ve hisseler yerine alt coinlere yonelebilirsin fakat alıp uzun süre tutucam diyorsan hisseler çoğu altcoinden daha iyi bir tercih ytd
Geri