Uzun Vs hayri isimli üyenin son içerikleri

1. U

CHP oyunlarımızın yasaklanması için aile sosyal bakanlığı ile konuşmuş

Bundan dolayı bilgisayar fiyatlarında izdiham yaşanmayacağı arz talep dengesi değişir ucuzdan bilgisayar alanlar çok olur sonra oyunlar açılırsa ucuzdan bilgisayar alanlar yaşadı
  2. U

Bence bu attığım fotoğraftaki gibi olur belki yaş indirimi yapabilirler dediğin gibi ama böyle onaylanırsa CHP çok oy kaybeder bence zaten onaylanırsa bunun hakkında çok konu açılacağını düşünüyorum
  3. U

Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

Forumu beğenmiyorsa kahveye gidebilir bence orda GTA falan konuşmazlar belki ama en azından Max 18 diyemez
  4. U

Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

Bence isterse 30 yaşında olsun ama 30 değilde 40-50 yaşında olsa bile böyle genelleme yapmaya hakkı yok bence
  5. U

Bence bu oyunları yasaklayacaklar ama tepki çekmesin diye CHP ile ortak yapmaya karar verdiler bence
  6. U

Sence onaylanır mı 1771260416 Eğer onaylanırsa öteki partilerden hepsi ortak düşünüyor demektir bence
  7. U

CHP den bir milletvekili 10 yaşındaki çocuğunun VPN ile roblox a girmesinden rahatsız olduğu için TBMMye oyunlarımızın kısıtlanması için teklifte bulunmuş alttaki fotoğraflarda da kaynak ne düşünüyorsunuz sizce böyle bir şey olabilir mi
  8. U

🔥İndirim Yandex AI Uygulamasını indir, 100 TL Pazarama Hediye Çeki kazan!

Aynısının internet hali için telefon numarası istiyor vermelimiyim
  9. U

Sıfırdan Oyun Yapma Serüvenimdeki İlk Haftam

Bence korkudan ziyade daha çok kaçış oyunu yap daha iyi olur bence
  10. U

Yandex sevgililer gününe Özel internet veriyor telefon numarası verilirmi

Beni arayan çok insan niye Fiat bayisinden arar ki bide sms attılar Bülent... Diye ama benim Bülent ve corumla alakam 0 olabilir 1771184741 İnternet kötü çekiyor da bildirimler geç düşüyor 1771184826 @K1dot daha iyi bilir oda Türk Telekom kullanıcısı
  11. U

Valorant ta küfürden dava yenir mi

Beni arada bi garip garip numaralar arayıp duruyor acaba bu Yandex e 6gb karşılığında versem ne olabilir diye düşünüyorum
Geri