Uzun Vs hayri isimli üyenin son içerikleri

1. U

Premium cdkeys aldığım anahtar gecersiz ne yapmalıyım?

İşte parayla rezil olmaya. Tam bu denir para verip alıyorsun paranla rezil oluyorsun çözümünü söylüyorum birde başka yerden oyun anahtarı al bakalım sorun çözülecekmi
  2. U

S25 FE'den S24'e Geçilir mi?

Mantıksız hemde çok mantıksız
  3. U

Ikinci el japon motor

Japon motor ney oluyor
  4. U

Üniversite Hakkında Tavsiye Verebilecek

Ben çalışarak yksye girsem sözel bölümde herhalde bir 10 k yada 5 k yaparım gibi de benim bölümüm sözel değil
  5. U

400 bine rahat girilir ben ,, düz 400 anladım
  6. U

Sözel 400 gelmesi zor
  7. U

Güçlü PC toplama rehbere ihtiyacım var

Üst tarafta,800 bin yazıyo iyi bak
  8. U

Öneri Araç Çakmaklık Şarj Aleti Tavsiyesi

İllede bu ikisinden biri olacak dersen üsttekini al hiç denemedim buarada arabanın kendi çakmaklıkı var zaten sigara kullanmadığım için çok ihtiyaç olmuyor
  9. U

Donanım Arşivi Youtube kanalındaki en son video neden kaldırıldı?

Ben göreydim onu indirirdim aklınızda bulunsun bidaha sonradan izleyecekseniz indirin ben öyle yapıyom 10 GB oldu o inen videolardan birde beleş premiumdan yararlanıyom
  10. U

YouTube'dan video indirmek için uygulama

Onu bende arıyorum 1777870811 [Iyoutubepremium aldım[/Ihazirana girmeden önce iptal etcem]
  11. U

Çözüldü✓ Bu pc ne kadar eder sizce. ?

Mavi ekran mı verdi ek kısmında mavi ekran var
  12. U

Donanım Arşivi Youtube kanalındaki en son video neden kaldırıldı?

AMD Videoyu kaldırması için mail atmıştır bir videoyu daha sonra izleyeceksen indirmeni öneririm ben hep öyle yaparım ben görseydim dmden iletirdim sana ben sonradan izleyeceksem hep indiririm
  13. U

Linux u nasıl kurarım

Sonunda bitti ama kurulum sırasında çekmemek için yarın yapcam 2 saat daha bekleyemem 1777840473 USB şuan bu durumda https://hizliresim.com/3optxcw
  14. U

50 bine laptop mu toplama PC mi

Çok oyun oynuyorum şuanlık eski laptop dan devam ediyorum ilerde şöyle bir şey almayı düşünüyorum ondan konu açtım
Geri