Uzun Vs hayri isimli üyenin son içerikleri

1. U

Arkadaşım kendine kız arkadaş arıyor napmalıyım

Erkek aramıyor kız arıyor ayrıca ayıptır söylemesi*sc** gibi bir şey aramıyor
  2. U

Forumu kullanmıyormuş neden sordun ki 1772479836 Belirsiz
  3. U

Arkadaşım kız arkadaş arıyor napmalıyım 3,5 taktik bir şey verin
  4. U

S26 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz

Samsung Galaxy S26 ultra çıktı bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
  5. U

Anakart ekran kartı yandı

O anki keyiflerine bağlı bir şey bence bakmazlar bi süre kullanıcı hatası diyebilirler ama değiştirme ihtimalide var
  6. U

Clash of clansda yılan bilekliği ile hangi ekipman daha uyumlu

Clash of clansda yılan bilekliğim var 26 seviye 27 seviye bilerek yapmadım çok istiyor diye şuanlık 17 seviye dikenli top ile kullanıyorum barbar krala yeni ekipman gelince hangisini 26 seviye yapsam bilemedim sizce sopadan at yılan bilekliğimi yapayım yoksa dikenli top yılan bilekliğimi...
  7. U

CHP oyunlarımızın yasaklanması için aile sosyal bakanlığı ile konuşmuş

Bazıları biyometrik veri TC v.b vermek istemiyor ondan dolayı dedim ama yaşlı dayılar tarafından oy alır bu çalışma
  8. U

Bundan dolayı bilgisayar fiyatlarında izdiham yaşanmayacağı arz talep dengesi değişir ucuzdan bilgisayar alanlar çok olur sonra oyunlar açılırsa ucuzdan bilgisayar alanlar yaşadı
  9. U

Bence bu attığım fotoğraftaki gibi olur belki yaş indirimi yapabilirler dediğin gibi ama böyle onaylanırsa CHP çok oy kaybeder bence zaten onaylanırsa bunun hakkında çok konu açılacağını düşünüyorum
  10. U

Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

Forumu beğenmiyorsa kahveye gidebilir bence orda GTA falan konuşmazlar belki ama en azından Max 18 diyemez
  11. U

Gta 6 Harita sızıntısı (İDDİA)

Bence isterse 30 yaşında olsun ama 30 değilde 40-50 yaşında olsa bile böyle genelleme yapmaya hakkı yok bence
  12. U

Bence bu oyunları yasaklayacaklar ama tepki çekmesin diye CHP ile ortak yapmaya karar verdiler bence
Geri