monitörde ekran gidip geliyor ve kablolarda veya monitörde bir sorun yok neden oluyor oyun oynanmayı bırakın bu yazıyı atarken kapanıp açılıyor.
yardımlarınızı bekliyorum
biri dynamic amoled 2x s23 diğeri dynamic amoled diye biliyorum.Sadece uzun ömürlü olsun diyorsanız,S24 Fe tercihiniz olsun.7 yıl rahat rahat kullanırsınız.Bir biri ile yakınlar zaten.
1727557787
Not:Eski telefonunuzu değiş tokuş kampanyasında verebilirsiniz 500 600 tl indirim yaparlar belki.
s23 alın hocam.Eğer daha fazla güncelleme alsın diyorsanız,s24 fe alın.Güncelleme içinde değer mi bilmiyorum.
Ben hocam büyük telefon kullanıyordum.S22 ye gectim 6.1 inc ben aksine çok beğendim ama yinede mağazaya gidip inceleyin.
iphone 11 1 güncelleme alacak
Bu güncelleme ile iphone X serileri bitti.
Açıkçası iphone 13 alabilirsen veya en kötü 12 al ama iphone 11 alma.O bütçeyede değmez.
Hocam klavye benim için çok önemli değil.Sahibinden ile uğraşamam.%60 bir klavye bana yeter.2-3 senede bir değiştiriyoruz zaten.
1723940934
Yinede teşekkürler hocam.
Hocam ürün çoğunlukla sıkıntılı geliyormuş.Bu kadar ucuz bir şeyde illaki sıkıntı çıkar.Ayrıca ogrenciyiz kolay elde edemiyoruz o parayi 1600 tl likler bile var.
1723940393
Ek871 gtr sizce nasildir?