V@YN! isimli üyenin son içerikleri

1. V

millenicom hakkında düşünceleriniz ve tecrübeleriniz?

şuanda yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istesem millenicom mantıklı olur mu ya da sizin önerileriniz nelerdir?
  2. V

Aekadaşlar bu iki laptop arasında kaldım tavsiyeniz nedir?

usta yalan konuşmim araştırdım ama bulamadım ben onu büyük ihtimal max-p dir.
  3. V

bu laptoplardan hangisi daha iyi sizce ikisi arasında kaldım

hocam arada 10 bin tl fark var o ne olacak :D nasıl aynı bütçe oluyor
  4. V

tamam usta eyw şans işi de laptop özelliklerine göre ucuz ve kronik bir sıkıntısı yok arkadaşa ben bunu öneriyorum. Hem de şans işi derken biraz daha açar mısın eğer laptopun soğutma sistemi iyise ısınma sorunu rakiplerine göre az olmaz mı?
  5. V

Neden Lisede Tonguç Beğenilmiyor?

çok daha kaliteli ders kanalları ve çok daha kaliteli kitaplar var çünkü bizzat deneyimledim :)
  6. V

kullanan arkadaşlar olmadığını söylediler ama ısınacak mı illaki ısınacak ama bu ısınma performansı düşürüyorsa ozaman sıkıntı
  7. V

hayır attım ya linkini acer nitro 5 aldım kargoda geliyor ama şuan vatanın kendi sitesinde 23 bin tl hala alınır ama tükenmek üzereymiş şuan sadece mağazadan gidip alabilirsin. Asus ısınıyor onada bakmıştım ben. acer nitro 5 i alabilirsen al bak linki şu...
  8. V

Mavi ekran sorunu alıyorum

ramden kaynaklı olabilir rami çıkart ve pinlerini silgiyle sil peçeteyle de temizle tak boşta ram soketi varsa başka ram soketine tak ama cihaz iki aylık demişsin garantisi vardır kasayı açarsan garanti iptal olabilir ona göre(laptop için).
  9. V

hocam yapıştır kaçırma ben kaptım tükencek xd https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-5-12-nesil-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html gece 10 la 6 arası indirime giriyor çok nadirde olsa ben onla 20700 tl ye kaptım bol şans xd
  10. V

Oyun oynarken bilgisayar kilitlenip kapanıyor açarken mavi ekran veriyor

ekran kartı çip arızası benimde başıma geldi oyun oynarken bir anda ekrandaki renkler birbirine girdi mavi ekran yedim sonrası aynı sizin anlattığınız gibi.
  11. V

Acer Nitro 5 AN515-58-55RH nasıldır?

teşekkürler hocam 1662583768 yine donanım arşivinden Furkan adında bir arkadaş önermişti ona da teşekkür ederim buradan.
  12. V

Acer Nitro 5 AN515-58-55RH nasıldır?

arkadaşlar bu laptopu sipariş verdim araştırmalarım sonucunda umarım pişman olmam bu laptop hakkında düşünceleriniz nedir ? Bu arada 20699 tl ye sipariş verdim. https://www.epey.com/laptop/acer-nitro-5-an515-58-55rh.html
  13. V

Acer Nitro 5 RTX 3060 Laptop Nasıldır?

hocam hem mühendislik için kullanıcam hem de arada oyun oynamak için bütçe 20 k civarı
  14. V

Acer Nitro 5 RTX 3060 Laptop Nasıldır?

hocam kullanım amacım hem mühendislik için kullanıcam hem de arada oyun için bütçem 20 k civarı
Geri