Merhaba, şuan airpods 4 alacağım ve kulağımdan düşüp düşmeyeceğinden emin olmadığımdan satın almak konusunda kararsızım.Kulak deliğim büyükmü veya küçük mü hiç bilmiyorum ama şuan jbl wave 100 tws kullanıyorum ve orta büyüklükteki silikonla beraber kullanıyorum.Düşme durumu çok mu yaşanıyor...
sizce napmalıyım hocam bilgisayara 5 kez falan format atmışımdır.başka bir kart mı almalıyım yoksa aynı karttanmı
1717703954
hayır ama sorumun cevabını aldım
Merhaba 1 yıl önce lenovo igaming3 laptop almıştım bilgisayarı ilk açtığımda wifisinde sorun olduğunu gördüm ama üşendim ethernet kablosuyla kullanırım diye başka bir zaman hallederim diye düşündüm taki düne kadar.3 gün sonra yurtdışına gideceğim ve orada wifi gerekecek,servise zamanım olmadığı...
Merhaba rat virüsü yüzünden lenovo laptopuma bugün format attım ama c diskinde toplam 35 gb boyutunda dosya vardı.Bu formatı doğru atamadığım anlamına mı geliyor,ordaki dosyaların içerisinde rat virüsü geziniyoe olabilir mi?bilgisayarı freedos değil w11 lisanslı olarak aldım acaba ordakilerle...