v3rtecc isimli üyenin son içerikleri

1. V

🔥İndirim Gamebooster Red Switch Beyaz Mekanik Klavye 🔥699₺

800'e hot-swaplı vardı onun stoğu varsa ona bakın derim.
  2. V

❌İndirim Bitti! İntouch 10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablo Powerbank 499 TL

İndirim falan yok, 300-400 bandında gezen bir ürün ve önermem kısa sürede ömrü bitiyor kabloları temassızlık yapıyor. Trendyol yorumlarına bakarak ürün almayın millet kutuyu açmadan yorum yapıyor.
  3. V

🔥İndirim Havit 33w Şarj Adaptörü 299TL

2 adet almıştım 33 watt'ından ancak bundan değil düz siyah renk modelinden. Gayet iyi ancak ben 100'e almıştım ara sıra happy hour'da düşüyor.
  4. V

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

Hocam elua ultra nedense çok bass'lı gelmedi bana, sg2 ile aynı gibi geldi neredeyse :D Aksine sg2'nin tizleri biraz daha parlak geldi ap80 pro x var bende son seste metal müzik dinlediğimde bile elua ultra'nın tizleri kulak tırmalamıyor. Herhangi bir eq ile denemedim, eq kapalı durumda.
  5. V

Baktım hocam, 15 liralık dac ile denedim dediğiniz gibi ses gelirken ve gelmeden önce hafıf bir tısslama oluyor, kaliteli ile denediğimde olmuyor. Şarkının başı ve sonunda da hafif olabiliyor ancak sürekli olmuyor sanırım bu dac çıkarken geliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. SG2'nin...
  6. V

Ben sheinden 10-15 liraya birsürü dac aldım hissettiğim bir dip ses yoktu, Nicehck'yı denemedim ama çevremden alan vardı 600'lüğünü ew200 ile kullanıyorlardı pc'de sorun yaşamamışlar telefonu bilmiyorum. sg2'nin type-c'silisinde de dip ses yaşayan vardı yine bu arada.
  7. V

Baseus'un var, Nicehck nk1 de var stok beklerim derseniz. Harici dac almak type-c iem almaktan daha mantıklı eğer sadece 1 tane iem almayacaksanız.
  8. V

eartipler için değmez, dac'ı çok iyi değil zaten bence ucuz dac alın iş görür. chu2'de var bende sg2 de ama düz versiyonu.
  9. V

🔥İndirim Stevig 1.5 LT Termos 797 TL 🔥

İndirim yok, geçen hafta 10 lira daha ucuzmuş hatta.
  10. V

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

iyide 800'e alabiliyor musunuz ki? kendi yerleri varmı elden alabilmeniz için yoksa sepet tutarını tamamlamanız gerekcek. dareu'da kargo ücreti de yok, sadece sensör farkına bile değer 3311 de 3395 de kullandım ama 3311'li fareler indirimle 500'e falan düşüyor, bence 3311'li bir şey...
  11. V

❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

z1 se kargoyla falan 1000'e geliyor galiba, bu daha mantıklı. 3311 sensör var birinde diğerinde 3395.
  12. V

Turzx 8.8 inc kasa içi ekran 4849 wraith

Bunların küçük ve daha az özelleştirilebilir olanı vardı shein'den 300'e falan geliyordu.
  13. V

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Geçen haftaki kablolu kulaklık kaça düşmüştü?
  14. V

❌İndirim Bitti! Rapoo VT3PRO 1.899 TL

bence gayet güzel, kişisel tercih meselesi.
  15. V

❌İndirim Bitti! Rapoo VT3PRO 1.899 TL

vt9 pro kullanıyorum, tipine bakmayın havitin ürünleri buna yaklaşamaz bile.
Geri