v3ys isimli üyenin son içerikleri

1. V

Arkadaşlar sistemimi DDR 5 e upgrade ediyorum son ram önerir misiniz

patriot viper 6000 mhz cl 30 alsam 16x2 nasıl olur
  2. V

Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık bir tek ram kaldı alayım bitsin :)
  3. V

işlemci olarak az önce ryzen 7 9800x3d sipariş verdim anakart olarak GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE aldım Ekran kartı olarak sapphire pulse rx 9070 xt aldım ram önerir misiniz bütçem şuan 16 bin ancak 32 aşşağısını da almak istemiyorum. Fiyatlar düşer mi acaba yoksa 2...
  4. V

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

beyler aorusu çekiyorum doğru mu yapıyorum bişi deyin
  5. V

Hangi anakartı almalıyım

Var mı fikri olan?
  6. V

kanka eminsen alıp geçiyom var mı başka düşüncesi olan aykadas
  7. V

işlemci olarak amd ryzen 7 9800x3d ekran kartı olarak rx 9070 xt kullancağım hangi anakartı almalıyım. [H3 id='MAG+B850+TOMAHAWK+MAX+WIFI+Soket+AM5+DDR5+8400OCMHz+ATX+Gaming+Anakartvs']MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI Soket AM5 DDR5 8400(OC)MHz ATX Gaming Anakart vs[/H3] [H3...
  8. V

Hangi anakartı almalıyım

Reis tomawk b850 aorus x870 farkları bilmiyorum acemiyim yardımcı olursanız sevinirim
  9. V

Hangi anakartı almalıyım

işlemci olarak ryzen 7 9800x3d alıcağım veya daha iyisi varsa onu alacağım ekran kartım rx 9070 xt [H3 id='Gigabyte+X870+AORUS+ELITE+WIFI7+ICE+Soket+AM5+Dyoksa']Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE Soket AM5 D yoksa[/H3] [H3...
  10. V

AM 5 Sisteme geçiyorum tavsiye edebilir misiniz

Tek tek kaliteli parça parça önerme şansınız var mı; Almışken tam uyumlu güzel olsun istiyorum
  11. V

Fikri olan arkadaşlar var mı?
  12. V

Güncel olarak sistemim şu İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600X Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 Anakart: MSI X570-A PRO Ekran Kartı (GPU): Sapphire Pulse RX 9070 XT RAM: 32 GB (2×16 GB) G.Skill DDR4 3200 MHz CL16 Depolama: Samsung 970 EVO Plus NVMe SSD Güç Kaynağı (PSU): Cooler Master...
  13. V

PC için gamepad tavsiye

Peki gamesir cyclone 2 ile xbox 9. nesil gamepad aynı fiyat. Gamesir daha mı iyi acaba?
Geri