Sapphire Nitro 6900xt ekran kartım arızalı Ankara da TKA Bilişim adlı firmaya götürdüm kısa devre arızası olduğunu söylediler ve 6000tl ücret çıkardılar. İnternette bazı yorumları görünce onlara yaptırmadım. Türkiye de bu işi daha uyguna ve kaliteli yapan tamirci var mıdır? Profix Elektronik...
yok kart daha bana ulaşmadı gelince ben de test yapacağım tabi . Fanlar %100 olsa bile sıcaklıklar bana anormal derece de düşük geldi bakalım gelince aynı mı çıkacak sonuç
Sahibinden üzerinden param güvendeyle 15500tlye msi gaming x trio 3080ti aldım. Satıcı güvenlik etiketlerinin bile açılmadığı söylüyor neredeyse sıfır gibiymiş hiç kullanmamış. Sıcaklık testini de eklemiş kusursuz görünüyor sizce gerçek olabilir mi yoksa bu işin taktiği falan var mı sıcaklığı...
Fotoğrafta gördüğünüz SSDyi bi satıcı param güvendeyle 1600tlye satıyor. Yüklediği ftoğrafta 2TB SSD ve %100 sağlık ve performans olarak gözüküyor sizce doğru mudur?
kargo bugün elime ulaştı hocam satıcının dediği gibi sıfır açılmamış kutu da geldi faturasını falan da gönderdi sizce sahte olma ihtimali var mıdır ? açıp test etmek istemiyorum sıfır kapalı kutu olduğu için kullanmak yerine satıp 32gb ram almayı düşünüyorum
1766226211
-14500tl +64gb ram
Rtx 3090 ekran kartı için Sıcaklıklar bana çok iyi gözüktü siz ne düşünüyorsunuz ama ekran kartının test sırasında çektiği güç bana az geldi güç tüketimi %90 gözüküyor bu bilerek mi yapılmış ? 23.500e alınır mı?
kankam https://www.letgo.com/item/gskll-ddr5-16gb-ram-iid-1722078129 şu linke bak bi istersen ben 64gb almasaydım bunu alacaktım gskill 16gb 6000mhz rami 4500tle koymuş
o kadar piyasası var mı ya 14500tl verirken bile uygun gelmesine rağmen içim gitti yaz ayında 2x8 ddr5 rami 1300tlye aldığımı hatırlıyorum bu fiyatlar düşecek mi?
1766062664
ne demezsin 14500tlye ram aldım diye hava atasım geldi :D geçen aya kadar bi rame 14500 vereceğim aklımın ucundan bile...
param güvendeyle aldım dolandırılmadım merak etme :D
hocam param güvendeyle aldım dolandırıcı birisi niye param güvendeyle satsın?
1766061495
param güvendeyle aldım dolandırıcı olma ihtimali var mıdır? Dolandırıcı olmadığını anlamak için başka bir yol var mıdır sonuçta adam kargoya verecek...