Hocam fotoğraftaki gibi termal macun etrafına bulaşmış açıkçası ilk defa temizlik yapıyorum bu şekilde ve etrafındakileri nasıl çıkarabilirim yada dursa problem yaratırmı
(Düzenleme) Hocam yumuşak bir dış fırçası ile temizledim ikinci fotodaki gibi çıktı ama zarar vermismidir)
Hocam öncelikle hepinize merhaba. Masaüstü bilgisayarımda i512400f kullanıyorum ve bu işlemci için düşündüğüm termal macun thermal grizzly hydronaut 11.8w. iyi olduğunu biliyorum ama daha iyisi varmı yada benim işlemcim için bu uygun olurmu?
Excalibur 27 inç 200hz 1ms AV panel monitör 5000TL. Biraz araştırma yapsan kötü eleştirileri görebilirsin ama 9 aylık kullanım süremde gayet iyi olduğunu ve fps oyunlarında çok iyi performans verdiğini söyleyebilirim. herkes çok fazla ghosting olduğundan bahsediyor ama ben aman aman fark...
Link verme şansın varmı rica etsemm
1719125162
format dosyası olan USB belleğe kursam sıkıntı olmaz demi bundan önce öyle yapmıştım ne olur ne olmaz diye, hem format hem bios dosyası vardı. bu arada teşekkür ederim
Hocam çok normal bir şekilde anakartıma bios yükledim yükleme %100 oldu ve artık bilgisayar kapandı geri açıldığında mavi ekran verdi ve hata kodu verdi hata kodunu araştırdıktan sonra tek çözümü format olduğunu anladım kısa bir formattan sonra her şey düzeldi sandım ama bir şeyler garip gelmeye...
Hocam alt tab atmak, Alt F4 Yapma v.b şeylerde bilgisayar donuyor ve herhangi bir şey yapamıyorum ses var görüntü donuk şekilde oluyor kasanın üzerindeki reset tuşuna basınca düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar yapıyorum. Bilgisayarı alalı 9 ay oldu snrm ve en başlardada oluyordu aradan 4...