VACUNA isimli üyenin son içerikleri

1. V

Yardım İşlemcinin kenarında termal macun kaldı çıkmıyor?

Hocam fotoğraftaki gibi termal macun etrafına bulaşmış açıkçası ilk defa temizlik yapıyorum bu şekilde ve etrafındakileri nasıl çıkarabilirim yada dursa problem yaratırmı (Düzenleme) Hocam yumuşak bir dış fırçası ile temizledim ikinci fotodaki gibi çıktı ama zarar vermismidir)
  2. V

İ5 12400f Kaç ''W'' çekiyor?

hocam i512400f kaç ''W'' çektiğini biliyormusunuz biliyorsanız beni bilgilendirirseniz sevnirim :)
  3. V

İ5 12400f için termal macun?

Hocam öncelikle hepinize merhaba. Masaüstü bilgisayarımda i512400f kullanıyorum ve bu işlemci için düşündüğüm termal macun thermal grizzly hydronaut 11.8w. iyi olduğunu biliyorum ama daha iyisi varmı yada benim işlemcim için bu uygun olurmu?
  4. V

3.5k-5k mönitör önerisi

Excalibur 27 inç 200hz 1ms AV panel monitör 5000TL. Biraz araştırma yapsan kötü eleştirileri görebilirsin ama 9 aylık kullanım süremde gayet iyi olduğunu ve fps oyunlarında çok iyi performans verdiğini söyleyebilirim. herkes çok fazla ghosting olduğundan bahsediyor ama ben aman aman fark...
  5. V

Bios güncellemesi yaktı beni

Link verme şansın varmı rica etsemm 1719125162 format dosyası olan USB belleğe kursam sıkıntı olmaz demi bundan önce öyle yapmıştım ne olur ne olmaz diye, hem format hem bios dosyası vardı. bu arada teşekkür ederim
  6. V

MSI pro H610m-e
  7. V

Evet 1719123285 Peki o nasıl oluyor
  8. V

Hocam çok normal bir şekilde anakartıma bios yükledim yükleme %100 oldu ve artık bilgisayar kapandı geri açıldığında mavi ekran verdi ve hata kodu verdi hata kodunu araştırdıktan sonra tek çözümü format olduğunu anladım kısa bir formattan sonra her şey düzeldi sandım ama bir şeyler garip gelmeye...
  9. V

Valorant Oynarken Alt Tab Atınca PC Donuyor

maalesef bulamadım bilmiyorum. peki bu ayar tam olarak nedir?
  10. V

Win 11'de çıkmıyor 1718908840 Şimdi bende sildim tekrar yüklüyorum
  11. V

Hocam alt tab atmak, Alt F4 Yapma v.b şeylerde bilgisayar donuyor ve herhangi bir şey yapamıyorum ses var görüntü donuk şekilde oluyor kasanın üzerindeki reset tuşuna basınca düzeliyor ama belli bir süre sonra tekrar yapıyorum. Bilgisayarı alalı 9 ay oldu snrm ve en başlardada oluyordu aradan 4...
  12. V

razer blackshark v2 iyi mi??

Link verebilirmisin?
  13. V

1 yıl kadar götürse yeter beni. driver'ı varmı peki hocam?
  14. V

Hocam bu aldıktan sonra yazmam biraz saçma ama razer blackshark v2 sizce iyi mi? ve kalitesi nasıl?
  15. V

Bilgisayar Eskisinden Daha Sıcak

katılıyorum macunda ve fan arasında muhtemelen boşluklar var ve bu yüzden sürekli derece oynayıp duruyor
Geri