Hocam, internet kötüyse VPN ile bağlanıp nasıl oynayacaksınız, gerçekten merak ediyorum. Şu an telefonda nasıl oynayacağım? Hadi bilgisayarda bir şekilde...
Yol bulunur ama anlatmak istediğimi anlamamışsınız. VPN ile bu kadar büyük dosya boyutlarını nasıl indireceksiniz? İndirmiş olsanız bile VPN’lerin kota...
Neden çözüm üretiyorum ki? Hem daha yürürlüğe girmemiş bir şey için “yok, şöyle yaparsınız” deyip insanları tepki vermekten alıkoymayalım. Tepki verelim...
Gece bir uyudum konu gerçekten uçmuş evet twitterda # çok daha mantıklı ancak bir yerlerden küçük paylaşımlar yapmakta iyi olabilir belki birileri görür...
Sonra küfrün adı günah. Bunlar steam'in ülke ülke temsilcisi var da, bir bizde mi yok zannediyor? Ebeveyn tembelliğinin çözümü her çocuğun başına sopalı...
Sadece bir taslak bu kesin bir şey yok. Zaten bpt gibi büyük haber sitelerinin hiçbirinde bu haberi yayınlamadılar çünkü kesin bir şey yok. Bir tane siteden...
Counter , rainbow , fortnite , battlefield ve call of duty oynayan kitleler zaten birlesip tek bir ses olsalar ; boyle bir sey yapabilme imkanlari olmaz. bu...
Önceki kulaklık fury x onda kablolu modda 45 kablosuzda 65 de kullanıyordum bunun 100 sesi onun kablosuz 45' inden az valla kablosuz 65' ine yakın ama 50...