Vaga isimli üyenin son içerikleri

1. Vaga

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Kullanılabiliyor. Ses çıkışı cihazları arasından kulaklığın USB versiyonu görünüyor, onu seçin.
  2. Vaga

Kablo net internet yükleme hızı hakkında Soru ve Ev internet Önerisi ?

Arkadaşlar, Netspeed firması nasıldır? 100 Mbps indirme, 20 Mbps yükleme hızı veriyor. İlk 4 ay 399 TL, geriye kalan 8 ay ise 649,90 TL. Taahhütsüz ve fiyat sabitmiş. Kampanya kapsamında. 1000 TL de kurulum ücreti vereceğim. Aylık ücret 649,90 TL’ye geliyor.
  3. Vaga

Taahhütlü istiyorum ama KabloNet’te yükleme hızı sorun. TürkNet’te 12 ay direkt internetin parasını öderim, zam yememek için. Uygulamasından nasıl bakabilirim? 12 ay ödersem, kodu kullanırsam durum nasıl oluyor?
  4. Vaga

Arkadaşlar merhaba. Normalde Türk Telekom ev interneti kullanıyoruz; fakat taahhüdümüz bitecek. Kablonet’i düşünüyordum ancak altyapımız yok. 12 ay taahhütlü, 100 Mb hız sunuyorlar ve internet başvurusunda ilk 2 ay ücretsiz diyorlar. Aylık modem kirasıyla birlikte 649 TL. Fakat bir sıkıntı var...
  5. Vaga

Kit Kat Nestle Spread 3 kg Sürülebilir Çikolata 1.127,26 TL

Şu an en sağlıklısı hangisi hocam? Öyle sürekli yemiyorum ama alacaksam bari onu alayım.
  6. Vaga

🔥İndirim Honor 400 pro 32.999 TL

İyi bir cihaz da S25 FE’nin işlemcisi 2400. 2500 olsa ya da onun E hâli olsa… Bir de 8 GB RAM var. Ben kararsız kaldım; acaba fiyatı daha da düşer mi?
  7. Vaga

Öneri S25 FE Almayı düşünüyorum, bu bütçe için başka alternatif var mı?

Yok, verecek; ama bazı yerlerde pilot bölge seçildiği falan yazıyor. Verecek ama pilot bölge seçilip seçilmediğinden emin değilim. Umarım seçilmiştir de bu olay diğer ülkelere de gelir.
  8. Vaga

Ps5 alınır mı yoksa oturup pc ile devam etmeli miyim?

Bilgisayarınız iyiyse gerek yok ama ben kanepede, büyük televizyon ekranında rahat rahat oyun oynayacağım. Orada iki kişi FIFA, PES oynarız; ikili oyun oynarız, derseniz alınabilir.
  9. Vaga

Çin’e özel olabilir. Ben Avrupa’ya da öyle gitti diye biliyordum ama bu güncelleme olayı üzdü. Yani Avrupa’ya verecek; sadece Çin’e özel olsa yine anlaşılır, çünkü onlarınki farklı oluyor. Avrupa’yla burası hemen hemen benzer. Dil desteği getirmeyecek mi? Süre olarak bu telefon için sadece 5 yıl...
  10. Vaga

Telefonu yeni yıla girmedenmi yoksa yeni yıla girdikten sonramı alayım

S25 ısınıyor diyorlar; oyun oynarken bir de pilinin günü zor çıkardığını söylüyorlar. izlediğim çoğu incelemelerde buna değiniyorlar.
  11. Vaga

Olur mu acaba? Şu olay kadar saçma bir şey yok. Zaten güncellemeyi veriyorsun, buraya da vermek çok mu zor? Bir de Avrupa’da sattığı telefonun bataryası bir tık daha küçük ama arkası cam. Keşke burada da böyle olsa.
  12. Vaga

🔥S25 FE 256 GB Son 6 ayın en düşük fiyatı

Evet hocam, bir de telefonun soğutmayı tam yapamadığını söylüyorlar. S25 Plus’ta sorun yok ama bunda oyun oynarken ısınıyor diyorlar.
  13. Vaga

S25 iyi ama pataryası 4000 Amper yeterli olurmu acaba ?
  14. Vaga

Acaba fiyat daha düşer mi? Elimdeki telefon ile idare edebilirim, düşerse bekleyeceğim.
  15. Vaga

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Arkadaşlar, kulaklığın şarjı bitince şarja takıp kabloyla kullanıyorum. Ancak şarjın yüzde kaç olduğunu nasıl görebilirim? Kabloyu çıkarınca uygulamasında gösteriyor; çıkarmadan nasıl bakabilirim?
Geri