Vaga isimli üyenin son içerikleri

1. Vaga

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Bilgisayarın içine 3 harfli kaçmış maalesef. 😭 1771112647 bende kablosuz kulaklık var Çin markası kulaklık bilgisayarı kapatınca Çince kapandı falan diyor ilk defa kapattığımda bilmiyordum gece yatarken 10 dk sonra dediğinde anlık korkmuştum.
  2. Vaga

Gamesir G7 PRO ile BBW BLİTZ 2 arasında kaldım

Hocam hangi renginin fiyatı düştü.
  3. Vaga

TEMU filtreleme (Sadece TEMU'nun ithal ettiği ürünleri görme)

Hocam çıkan döviz azdı zaten bu sadece içerdeki lobinin ve işlerine gelmesiyle alakalı oranına bakarsanız görürsünüz az olduğunu.
  4. Vaga

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Fazla kod varsa özel mesaj yoluyla iletebilirseniz çok memnun olurum.
  5. Vaga

THUNDEROBOT gamepad’ler artık Türkiye’de!

Arkadaşlar cyclone 2 mi daha iyi yoksa Thunderobot G80 TS mi ? ona göre alacağım.
  6. Vaga

Yardım Aula F75 klavyeyi söktüm, geri takamıyorum.

Arkadaşlar, switch’i takarken bastırıyorum. Tuşu da aynı şekilde bastırarak takıyorum ama bazı tuşlar kendi kendine çıkıyor. Nasıl yapabilirim? ChatGPT’ye yazdım, “tam üstten, düz bir şekilde bastır” diyor. Öyle yapsam olur mu? Bir de Ctrl ve Fn tuşları ya çıkıyor ya da taksam bile düzgün...
  7. Vaga

iki halinde koydum aslında yukarıda. Switchler tam oturtamamışım. Şu an normal tuşları takıyorum; fakat Space ve Shift gibi tuşları nasıl takacağım? Yanlarında + işareti var, onlarda da tuşu oturtmak mı gerekiyor? 1770497372 Şuan sadece temiz olan halini bıraktım eski haline bakılıyor sadece.
  8. Vaga

Teşekkürler hocam o zaman tam oturtamadım sanırım takarken takayım tuşları fotoğrafı var çekmiştim sökmeden önce tuşların. Switchlerin ise yukarı bakıyor hepsinin yanlış takmadım sadece acaba farklımı diye düşündüm çünkü tuşu takıyorum F1 F2 tuşu hafif boşluk var normalde şimdi taktık yok gibi...
  9. Vaga

evet switchleride söktüm takarkende rastgele taktım. Switchlerin hepsi aynı mı acaba aynıysa o zaman ya tam takamadım taktığım tuşları yasa switchleri oturtamadım.
  10. Vaga

Arkadaşlar merhaba. Aula F75 klavye kullanıyorum. Klavyeyi temizleyeyim dedim; tuşları ve switch’leri söktüm. Ancak switch’lerin hepsi aynı olduğu için dikkat etmedim ve rastgele söktüm. Şimdi tuşları yeniden takmaya çalışıyorum fakat tuşlar eskisi gibi durmuyor. Yardım edebilir misiniz? Not...
  11. Vaga

BOYKOT #Yurtdisialisveris

Nerden bakılıyor bilmiyorum oranları YouTube kanallarında görmüştüm.
  12. Vaga

BOYKOT #Yurtdisialisveris

Hayır çok fazla döviz çıkmıyordu oranına bakarsanız çok düşük bir oran.
  13. Vaga

🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

Arkadaşlar Honor 400 serisinin yeni modeli ne zaman çıkar acaba ?
  14. Vaga

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

1. Sayfada konu sahibinin ayarı var hocam ben ordaki ayarlı kullanıyorum gayet iyi.
  15. Vaga

Yardım Steam kapanmaması için destek

Yapsa bir şey fark ediyor mu kafalarına göre her şeye yasak getirecekler şu oyunda şu var yasaklayın diyecekler.
Geri