Bilgisayarın içine 3 harfli kaçmış maalesef. 😭
1771112647
bende kablosuz kulaklık var Çin markası kulaklık bilgisayarı kapatınca Çince kapandı falan diyor ilk defa kapattığımda bilmiyordum gece yatarken 10 dk sonra dediğinde anlık korkmuştum.
Arkadaşlar, switch’i takarken bastırıyorum. Tuşu da aynı şekilde bastırarak takıyorum ama bazı tuşlar kendi kendine çıkıyor. Nasıl yapabilirim? ChatGPT’ye yazdım, “tam üstten, düz bir şekilde bastır” diyor. Öyle yapsam olur mu?
Bir de Ctrl ve Fn tuşları ya çıkıyor ya da taksam bile düzgün...
iki halinde koydum aslında yukarıda.
Switchler tam oturtamamışım. Şu an normal tuşları takıyorum; fakat Space ve Shift gibi tuşları nasıl takacağım? Yanlarında + işareti var, onlarda da tuşu oturtmak mı gerekiyor?
1770497372
Şuan sadece temiz olan halini bıraktım eski haline bakılıyor sadece.
Teşekkürler hocam o zaman tam oturtamadım sanırım takarken takayım tuşları fotoğrafı var çekmiştim sökmeden önce tuşların. Switchlerin ise yukarı bakıyor hepsinin yanlış takmadım sadece acaba farklımı diye düşündüm çünkü tuşu takıyorum F1 F2 tuşu hafif boşluk var normalde şimdi taktık yok gibi...
evet switchleride söktüm takarkende rastgele taktım. Switchlerin hepsi aynı mı acaba aynıysa o zaman ya tam takamadım taktığım tuşları yasa switchleri oturtamadım.
Arkadaşlar merhaba. Aula F75 klavye kullanıyorum. Klavyeyi temizleyeyim dedim; tuşları ve switch’leri söktüm. Ancak switch’lerin hepsi aynı olduğu için dikkat etmedim ve rastgele söktüm. Şimdi tuşları yeniden takmaya çalışıyorum fakat tuşlar eskisi gibi durmuyor. Yardım edebilir misiniz?
Not...