abi çok teşekkür ederim 650w 80+ siparişini akşam vereceğim incehesap indirimlerinede bakacağım eğer aynı psu düşerse fiyatı biraz daha alırım yoksa akşam 22:00 sonrasında itopyadan sipariş vereceğim.
Eyvallah abi bu sisteme sıvı soğutma alsam güç kaynağı kaldırır değil mi?
1597418520
eyvallah abi sağolasın sende geçenlerde kasa anakart montajımda yardımcı olmuştun :)
600-700 lira arasında
1597418177
şimdi baktım senin profiline abi geçende bana kasa bağlantısında yardımcı olmuştun :) sistemlerimiz hemen hemen aynı anakartımız aynıymış :)
Asus tuf b450 pro atx anakart
corsair rgb pro 3200 mhz 16 gb ram
msi mpg gungnir 110m
ryzen 3600 işlemci
ekran kartı ve psu alacağım ssdleri sonra alacağım
ekran kartı olarak rtx2060 veya 1660super almayı düşünüyorum
sizce kaç w psu gerekiyor ve marka model önerir misiniz??
şimdi benim kasanın yanında 3 başlıklı 4 pin li kablo geldi 1 tane bunların 3ünün çıkışı 1 tane ve 4 pin kablonun fotoğrafını atıyorum şimdi
Abi şimdi kasanın fanlarını bu 3 kabloya bağlayıp tek giriş pwm girişine bağlasam bir sorun olur mu?
1597331122
Birde kasanın yanında pw sw reset sw ve...
bu arada fanların yanında 3 pinli 3tane uç var yani 3 fanı 1 kablo yapıyor o kabloda 4 pin
1597330437
nasıl yapacağım abi pwm girişi nerede tam olarak anakartta ben kasa ve psu kablo bağlantısını pek bilmiyorum bilgisayarcıyada gitmek istemiyorum bana resimli anlatırmısınız?
Merhaba foruma daha yeni üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesi ile
ben incehesap üzerinden geçenlerde msi mpg gungnir 110m kasa siparişi verdim
anakartım Asus tuf b450 gaming pro atx anakart fakat kasa fanları 3 pin olarak gözüküyor anakartta full 4 pin var bununla ilgili nasıl bağlantı...