Vagabond1337 isimli üyenin son içerikleri

1. V

sharkoon shp650 v2 alınır mı

vurdum pederin kartına çektim psu yu :D
  2. V

@crazyreign @Mosfet1337 siz ne diyorsunuz abilerim
  3. V

https://www.qp.com.tr/bilgisayar-parcalari/corsair-vs650-2018-650w-80-guc-kaynagi bu psu iyi midir? peki ayrıca kasanın psu bölümüne sığar mı?
  4. V

https://www.incehesap.com/sharkoon-shp650-v2-650w-power-supply-fiyati-44665/ @crazyreign abi bu psu alınır mı msi mpg gungnir 110m e sığar mı?
  5. V

Psu kaç w almalıyım

abi çok teşekkür ederim 650w 80+ siparişini akşam vereceğim incehesap indirimlerinede bakacağım eğer aynı psu düşerse fiyatı biraz daha alırım yoksa akşam 22:00 sonrasında itopyadan sipariş vereceğim.
  6. V

Psu kaç w almalıyım

Eyvallah abi bu sisteme sıvı soğutma alsam güç kaynağı kaldırır değil mi? 1597418520 eyvallah abi sağolasın sende geçenlerde kasa anakart montajımda yardımcı olmuştun :)
  7. V

Psu kaç w almalıyım

600-700 lira arasında 1597418177 şimdi baktım senin profiline abi geçende bana kasa bağlantısında yardımcı olmuştun :) sistemlerimiz hemen hemen aynı anakartımız aynıymış :)
  8. V

Psu kaç w almalıyım

Asus tuf b450 pro atx anakart corsair rgb pro 3200 mhz 16 gb ram msi mpg gungnir 110m ryzen 3600 işlemci ekran kartı ve psu alacağım ssdleri sonra alacağım ekran kartı olarak rtx2060 veya 1660super almayı düşünüyorum sizce kaç w psu gerekiyor ve marka model önerir misiniz??
  9. V

Yardım Anakartımda 3pin fan girişi yok kasadaki fan girişleri 3 pinli yardım

bide abi bu pw led leri nasıl takacağım onlarıda söylersen bir hayır duamı alırsın
  10. V

şimdi benim kasanın yanında 3 başlıklı 4 pin li kablo geldi 1 tane bunların 3ünün çıkışı 1 tane ve 4 pin kablonun fotoğrafını atıyorum şimdi Abi şimdi kasanın fanlarını bu 3 kabloya bağlayıp tek giriş pwm girişine bağlasam bir sorun olur mu? 1597331122 Birde kasanın yanında pw sw reset sw ve...
  11. V

bu arada fanların yanında 3 pinli 3tane uç var yani 3 fanı 1 kablo yapıyor o kabloda 4 pin 1597330437 nasıl yapacağım abi pwm girişi nerede tam olarak anakartta ben kasa ve psu kablo bağlantısını pek bilmiyorum bilgisayarcıyada gitmek istemiyorum bana resimli anlatırmısınız?
  12. V

Merhaba foruma daha yeni üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben incehesap üzerinden geçenlerde msi mpg gungnir 110m kasa siparişi verdim anakartım Asus tuf b450 gaming pro atx anakart fakat kasa fanları 3 pin olarak gözüküyor anakartta full 4 pin var bununla ilgili nasıl bağlantı...
Geri