vagonNecmi isimli üyenin son içerikleri

1. V

Redmi Pad SE otomatik parlaklık sorunu!

Arkadaşlar merhaba! Tableti yeni aldım. Tablet hız, ses, yenileme hızı ve ekran performansı konusunda oldukça başarılı. Lakin tabletin bir sorunu var. Otomatik parlaklık özelliği çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebileceğime dair önerisi olan var mı? İyi forumlar!
  2. V

Çözüldü✓ Logitech F710 Gamepad Windows 11 Sorunu

Hepsine tek tek baktım. Hiçbir yerde yok maalesef.
  3. V

Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar diye bir sekme yok.
  4. V

Arkadaşlar merhaba! Logitech F710 Gamepad'i Windows 11 bilgisayarımda bir türlü çalıştıramadım. Yardımcı olur musunuz?
  5. V

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMING Monitör Hz Sorunu

Genel görüş sorunun hdmı kablo ve laptop ile ilgili olabileceği yönünde. Kasayı aldığım zaman displayport ile monitörü bir daha deneyeceğim. Cevaplar için teşekkür ederim. Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. İyi forumlar.
  6. V

Nasıl yapacağım hocam? 1668679414 Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur bende de.
  7. V

Evet hocam seçtim. Daha sonra bağdaştırıcı özelliklerine girdim. Ama en fazla 60Hz değeri çıkıyor.
  8. V

Merhaba arkadaşlar! iki gün önce gaming.gen.tr'den ASUS'un "TUF GAMING VG27AQ1A 27" 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD" isimli monitörünü satın aldım. Henüz kasam olmadığı için monitörü denemek adına hdmı ile laptopuma bağladım. Monitörün bağdaştırıcısına girdiğim zaman Hz değerinin en fazla 60Hz...
Geri