Vakansiez isimli üyenin son içerikleri

1. V

GTA 5 Enhanced kasma bugu

rtx 4060 ryzen5 5600 ssd yi hatırlamıyorum şuan hocam. daha önce böyle hiç olmamaıştı dün fln sorunsuz girebiliyordum fakat bu gün böyle oldu
  2. V

GTA 5 Enhanced kasma bugu

Gta 5 i açtığımda ilk menüde hiç bir sorun yok fakat oyuna girmek için bir mod seçtiğimde hikaye veya online oyuna girmesi çok uzun sürüyor ayrıca oyuna girincede 1-2 fps gibi donuyor fareyi bile zor hareket ettiriyorum esc basıyorum kasma devam ediyor nasıl düzeltirim?
  3. V

JBL Quantum 350 Kablosuz Gaming Kulak Üstü Kulaklık

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-quantum-350-kablosuz-gaming-kulak-ustu-kulaklik-siyah-1219391.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.41.1 Bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama çok fazla inceleme videosu fln...
  4. V

2000-2500 Fiyat aralığında kulaklık önerisi

ortalama 2k-2.5k param var kablosuz olursa güzel olur mikrofon robotik olmasın mümkünse oyun için kullanıcam.
  5. V

ATK X1 imleç donma sorunu

Yurt dışından ATK nın kendi sitesinden ATK Blazing Sky X1 Series Wireless Mouse aldım mouse elime ulaştı fakat mouse u taktıkdan sonra ekranda donmalar ve mouse imleci düzgün hareket etmemeye başladı sorun nedir ?
  6. V

CS2 ekran kayması sorunu!

CS2 oynarken ekran kayıyor örneğin ayarlara girmek istediğimde 3-5cm yanına tıklamam gerekiyor . 4:3 1280x1024 oynuyorum. Kapa aç yapınca düzeliyor ama 5 dk sonra yine aynı oluyor çözümü nedir ?
  7. V

Çözüldü✓ Anakart da CPU ışığı yanıyor

Açmak istemiyorum işlemciyi fln Vatan bilgisayar a gidicem yüksek ihtimalle. Işıkta sönmüyor sürekli yanıyor 1745668816 Fişleri çekili iken fanları döndürmek Anakartın bozulmasına yol açıyor dimi?
  8. V

Hayır hocam hiç bir kabloyu tak çıkar yapmadım
  9. V

Çözüldü✓ DDR4 Anakart önerisi 3k civarı

2. El olabilir temiz ise overcloku da bilemiyorum yapar mıyım.
  10. V

Reis bide benim başka bir sorunum daha var anakart çalışmıyor o yüzden bu konuyu açtım bilgin varsa o konuyasa baka bilirmisin
  11. V

Gigabyte A520m-k v2 DDR4 5100mhz Bunlar arasındaki fark nedir hocam
  12. V

Kaçmış bile reis gelince haber ver diyor 1745592555 Aynısı var şuan ama bozuldu kendi essekligim yüzünden
  13. V

MSI RTX 4060 ventus2x AMD Ryzen 5 5600 G.Skill Ripjaws DDR4 3600mhz 1 TB M2 SSD Çok bi bütçem yok 2500-3500 Civarı bişey olsun yeter
  14. V

Bilgisayar çok pislenmisti ve ben de temizlemek istedim saç kurutma makinesi ile tozlarını falan aldım. Kuru peçete ile temizledim ve bilgisayarı tekrar çalıştırmaya çalıştığımda anakartta CPU ışığı yanıyor. BIOS pilini çıkartıp taktım ama olmadı. Anakart; MSI A520M-A Pro. Işlemci; And Ryzen...
  15. V

2.500 TL Klavye önerisi

reis FUN60 çok küçük kısayollar ile kafayı yerim gibime geliyor onun yerine VGN V87 düşünüyorum aralarında çok bi fark olurmu cs oynarken çok fazla etkilermi
Geri