Valensiaa isimli üyenin son içerikleri

1. V

KİNGSTON NV2 ssd alınır mı

2100 tl ye 1717515715 2100 /1700 hocam bunun okuma bızı ayrıca plc3 kingston plc4 daha iyi değil mi
  2. V

KİNGSTON NV2 ssd alınır mı

KINGSTON NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE M2 SSD SNV2S/1000G https://app.hb.biz/FwBpOcTtMVof bu ssd alınır mı arkadaşlar
  3. V

epic games hesabımı ps4 bağlama

o şekilde bağlanıyor ama bağlandıktan sonra fifaya girdiğimde kol çalışmıyor
  4. V

peki hocam ps 4 kolunu bt ile pc ye nası bağlayabilirim internetten izledim bağlıyorum ama görünmüyor
  5. V

orjinal ps4 kolunu pcye bağlama

iyi günler ps kolunu bt ile pc ye bağlayabiliyorum ama bağlandıktan sonra fifa da görünmüyor kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz
  6. V

epicte varken ps ye kuramıyor muyum yani kanka bende sevinmiştim yükleyebiliyorum diye
  7. V

5-6k bandında monitor önerisi

bende kullanıyorum 4 k ya almıştım al rahatına bak
  8. V

epic games hesabımı ps 4 hesabıma bağladım ama ps4 den epicteki fifa nasıl yüklenir bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  9. V

Öneri Uygun fiyatlı gamepad önerisi

bende onu kullanıyorum bence de gayet yetiyor ve akıyor
  10. V

Kablolu Kablosuz kulaklık tavsiyesi

gidiyor kanka ya 1 hafta filan gidiyor aktif kullanımda ki ben günde en az 3 4 saat kullanan biriyim
  11. V

2. Slota m2 ssd önerileri

mld kullanıyorum 2. m2 ssd olarak daha bi sorunla karşılaşmadım 2k civarıydı fiyatı şuanda
  12. V

Kablolu Kablosuz kulaklık tavsiyesi

havit gamenote 3 al daha bugün sattım aktif kullanıyordum
  13. V

FPS oyunları için mouse önerisi

kanka rival 3 al keyfine bak 800 900 arası gidip geliyor
  14. V

Çözüldü✓ Lenovo r25 i30 standby mode sorunu

pc açıkken ekran gelmiyorsa görüntü gelmeme sebebi windows p ile yansıtmayı açman olabilir bi dene istersen
  15. V

Öneri 3000 tl bütçe gaming kulaklık önerisi

hocam hs80 geldiğinde beni bilgilendirebilir misin bende bu modeller arasında gidip geliyorum bide cloud 2
Geri