Üretim hatasına denk gelmediğiniz sürece kullanıcı olarak sorun yaşamazsınız, bahsettiğiniz ürünü ikincil pc sistemimde kullanıyorum ve bugüne değin acaba...
Selamlar, belirttiğiniz ürünü ben de kullanıyorum 2 yıl olacak memnunum tavsiye ederim.. Schneider in apc li 5 li ve 8 li primlerini de aynı süredir...
Onu ben de biliyorum birader
Ilk 5 10 dk arasi kullanılabilir bakiye 0 diyor ve öyle kalıyor biraz beklerseniz 100 tl bakiyeyi tanimliyor, yani bekleyince...
Finlandiya eğitim sistemi Türkiye’ye uyarlanabilseydi:
1. Eşitlik: Türkiye’de bölgeler arasındaki eğitim farkı giderilir, kırsal ve şehir okulları arasında...
Selamlar aşağıdaki urunu veya muadilini öneririm, telefon tablet ve pc lere uyumludur, hızlıdır işini pratik ve hızlı görmeni sağlar, ben aşağıdaki urunu...
Yok hocam direk yüklenmiyor mi box a.. ben send files to tv ve cx file explorer uygulamalarından destekleyerek inat apk yi kurabildim, biraz ugrastiriyor tv...
Butceniz uygunsa bence alınır, ben de ilk nesli de 2.nesli de var, Google tek hesap üzerinden evdeki 3 tv 3 mi box 2 masaüstü pc 1 laptop 2 tablet 4 akıllı...