valhalla isimli üyenin son içerikleri

1. valhalla

Tchibo Privat Kaffee çeşitleri 500g 489TL

Selamlar, kendi adıma, African Blue yu ağır/koyu - tok içimli ve hafif aromatik, ölçü ayarlamalarınız akabinde içimi yoğun ve aşırı lezzetli olarak tanımlayabilirim... Böyle bir beklentiyle arayışta olan arkadaşlara da şiddetle öneririm...
  2. valhalla

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Herkese selamlar olsun :) Başta patlicansahibi nikflatron ve kurbax olmak üzere kulağımı uzuuuun bir süre çınlatan ve asılsız ithamlarla beni rencide eden :) tüm dostlara selam olsun (Son cümle şakadır...) Yönelttiğiniz iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum :) Temu ile olan ilişkimi reddediyorum...
  3. valhalla

Daha önce de detaylı yazmıştım hatırlarsanız.. Önerdiği yeni wincredit i kullanmamanız durumunda hesabınızın ban yeme olasılığı oldukça yüksek maalesef..
  4. valhalla

Selamlar, Sarı sitede 1255639909 nolu ilan.. Benim hanım kullanıyordu evin 2.arabasıydı, şimdi hanıma Frtontera hybird aldım bu da boşa çıktı haliyle.. Aracın tüm detay bilgileri ilanda var, bu tarz bir araç arayışınız varsa ciddi düşünürseniz fiyatta yine yardımcı olurum.. Temu Tr ayağında...
  5. valhalla

Bişi diyim mi tam olarak ne yaptıklarını onlar da bilmiyo :D Gerek iş yoğunluğumdan gerekse de pek tat vermediğinden gerekmedikçe bireysel kampanya süreçlerinde çok aktif yer almıyorum belli bi süredir ben de.. Yani tüm hesaplarımdan satın almam sıfıra yakındır.. Hesaplarda durum nedir onu...
  6. valhalla

Yok daha neler :D Yaz ayı cidden çok yoğun geçiyor, kurumsal satıştı kampanya yönetimiydi tatiliydi derken baya efor sarfediyorum. Bir de arada aracı yeniledim, eskisini satma derdindeyim bi yandan da, yoksa nefes alıyorum da buralarda değil :D
  7. valhalla

Dedikleriniz kısmen çok doğru ama eksik olan kısmını tamamlayalım, Temu AI algoritmasinda parametre değişkenlerinde 100 lerce farklı olasilik ve kombinasyon mevcut.. Zaten kampanya kurgularında ağırlık merkezinin kullanıcıya özel olduğunu ısrarla vurgulamaları da bundan ileri geliyor, yani sizin...
  8. valhalla

Bazı Afrika ülkelerinde vergi neredeyse sıfır ve ürün fiyatları TL bazında bile bizden çok daha uyguna geliyor... İçimde çok şey var da denecek, neyse anladınız siz..
  9. valhalla

Uygulanacak yeni kampanya içi uygulamaların wincredit veya başka kampanya içi uygulamalarla direk bir bağlantısı bulunmuyor... Hangi hesabınız olursa olsun veya hangi şartta olursa olsun faydalanacaksınız.. (Temu ile etik dışı iletişim ve/veya kural dışı alışveriş yöntem ve süreçleri sonucu...
  10. valhalla

Selamlar, bu ayın 20 si gibi lansman yapacaklar biz de bekliyoruz:) 1751615611 Selamlar, Skynet olarak gördüğünüz kargo firması Türkiye de Sürat kargo ile anlasmalidir, kargolarinizi Sürat kargo size ulaştıracak..
  11. valhalla

Zam yapmıyorlar arkadaslar.. TL nin EU ve $ karşısında değeri düştüğü için parite bazında öyle görüyorsunuz:) Bize çok satan 500 ürünün liste fiyatını her ay düzenli gönderiyorlar, belki inanmazsınız içlerinde toplasanız zorlasanız en fazla 20 üründe fiyat değişikliği var ki o ürünlerde bile zam...
  12. valhalla

Öneri Webcam Tavsiyesi – Görüşlerinize İhtiyacım Var!

Allmadan önce arastirdigim dönemde öğrendiğim şeylerden birisi de piyasanın en kral ürününü de alsan ortam aydınlatma verimli değilse bu tarz cihazların karşılığının tam olarak alınamadığıydı.. Yani kabul edilir bi düzeyde aydınlatmanız var ise web cam ler hakkını veriyor size.. Bu teorimi...
  13. valhalla

Öneri Webcam Tavsiyesi – Görüşlerinize İhtiyacım Var!

Merhabalar, ben de arkadaşın paylaştığının farklı bir versiyonunu kullanıyorum, ara ara Amazon da stoğa giriyor listenize ekleyin takip edin bu aralar tekrar gelebilir... Bu ürün, eğer oda ve masaüstü aydınlatmanızda bir sıkıntı yoksa, profesyonel anlamda her işinizi görür, yaklaşık 2 senedir...
  14. valhalla

Evet bahsettiğim 5 yeni kampanya içi uygulamadan bi tanesi, ama Çinliler cidden garip adamlar, bize gelen mailde 1-7 Temmuz da tüm bölgelerde lanse edilecekti ve o tarih aralığına varmadan bize içerik açıklama yasağı olduğunu duyurmuşlardı 😀
  15. valhalla

Önceki açıklamamda da belirttiğim gibi tekrar vurgu yapayım:) Bu kampanya içi uygulama tam anlamıyla devrede değil yani bir nev'i test süreci gibi düşünün, kapsamlı bir refresh ve kullanılabilirlik eşiğinde tam işlevsel modül ile devreye kesin olarak alındığında, şu an belirttiğiniz sıkıntıların...
Geri