valhalla isimli üyenin son içerikleri

1. V

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merkezi Avrupa da bulinan Whale Corporation isimli kendi şirketi üzerinden bizzat yönetecek TR operasyonlarını.. Avrupa daki kısıtlamaları aşmak için kurmuşlardı son gelişmelerin ardından TR satışlarını da Ortadogu bölgesinden Avrupa bölgesine taşımış oldular
  2. V

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Merhaba, Ekseriyetle sabah saat 06.00 - 09.00 saatleri arasında ve mütemadiyen 2 günde 1 düzensiz periyotlar ile genellikle yaklaşık 30 dakikayı aşmayan sürelerde "... Hata!... Erişim yapmak istediğiniz sayfaya ulaşılamıyor, server veya sayfa yoğunluğu kaynaklı sorun olabilir., lütfen daha...
  3. V

Türkiye deki yerel satıcıların satış psikoloji ve davranışlarını göz önünde tuttuğunuzda emin olun sürpriz rakamlar görmeyeceksiniz :D Hatta sözüm ona yerli ve milli arkadaşlardan çok daha uygun maliyetli olacağını net ifade ederim.. (Bir önceki uzun açıklamamda okuduysanız bazı ekstrem...
  4. V

Maliyeti şöyle özet geçeyim: Ne gümrükten çıkış masraflarıyla yüklü olacak kadar maliyeti çok yüksek; ne de eskisi gibi 30EU sınırındaki alışveriş alışkanlığınızdaki kadar düşük maliyetli... İkisinin ortasında bir noktaya konumlandırabilirsiniz maliyet odağını... Fakat bu maliyet bile aslında...
  5. V

Maalesef yakın - orta vadede Shein dan bu yönde bir açılım beklemiyoruz... Fakat Amazon Global in benzeri bir altyapı çalışması devam ediyor, yakın zamanda ilan edileceğini düşünüyorum..
  6. V

Merhabalar, Kusura bakmayın iş yoğunluğum sebebiyle bu aralar fırsat bulamıyorum foruma bakmaya... Fakat dediğiniz gibi doğrudur, Temu alt yüklenici bir firmaya yetkilendirme vermek suretiyle Türkiye siparişlerinin ithalini sağlayarak biz tüketicilere ulaştırmaya devam edecek fakat bir tık...
  7. V

Shein indirimli ürünler

Selamlar, edindiğimiz son bilgi, özel durumlar hariç olmak kaydıyla tüm ürünlerin geliş tarihlerine bakılmaksızın tüketicilere ulaştırılacağı yönündedir. Aksi bir bilgi ulaşırsa paylaşırım, iyi forumlar
  8. V

Shein indirimli ürünler

Evet kablosu oluşu ve fiyatı ölçeğinde olabilir, fakat benim aldığım dönemlerde biriken kupon ve banka puanlarıyla neredeyse hepsi bana bedavaya gelmişti yani kişiye özel kazanımdı demek daha doğru:)
  9. V

Shein indirimli ürünler

Hayır çıkmıyor hocam 5 kez aldım hepsinde sadece şarj adaptörü geldi..
  10. V

Shein indirimli ürünler

Bu lafın bana mı delikanlı?
  11. V

Shein indirimli ürünler

Son 5-10 sayfa içerisinde uzunca yazılarımı okumuş olsa idin genç dostum, sanırım bu soruyu sormazdın :)
  12. V

Shein indirimli ürünler

Hayır..
  13. V

Shein indirimli ürünler

Merhabalar, somut bir gelişme bulunmuyor, herhangi bir gelişme olursa paylaşırım... Bu arada şehir efsanelerine konu olan 14 Ocak tarihli ürün siparişlerinin gönderilmeye başlanması da ayrıca sevindirici :D Gecikmeli sipariş teslimlerinin, yazdıklarımın eşiğinde doğal olacağını çoğu kez dile...
  14. V

Shein indirimli ürünler

Rica ederim hocam.. Elbette ki düşüncelerinizde mutabıkız ve evet hepimiz yurt dışından bireysel alışveriş hakkı olan vatandaşlar olarak da bu hakkımızı savunmak en doğal hakkımız.. Konu başlığı üzerinde çoğu arkadaşın bu yöndeki çağrılarını hem destekliyoruz hem de firmamızın çeşitli ticari iş...
  15. V

Shein indirimli ürünler

Hayır:) Ticaret erbabıyım fakat eşim İstanbul Sabiha Gökçen de gümrük muhafazada görevli memur..
Geri