valhalla isimli üyenin son içerikleri

1. valhalla

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Ben de çok farklı olduğunu düşünmüyorum fakat Çin den bu tarzda gelip de elimizde patlayan 6 ürün olunca biraz tereddütlü ve soğuk bakıyorum açıkçası:) Bi anlamda alarm olsun diye belirttim, dikkat edin anlamında:) Sağlam olduğunu varsaydığımızda orta-uzun ömürlü kullanım durumuna da bakmak...
  2. valhalla

Denemese mi acaba :D
  3. valhalla

Selamlar, Bu tarz ürünlere meraklı olan arkadaşlarımız için gelsin bu şarkı:)...
  4. valhalla

Günaydın, Bir genelleme yapmak yanlış olur.. Bizim ekipten yaklaşık 20 kişinin bireysel alışverişlerini check ettik ve sürecin yavaş da olsa ilerlediğini gördük.. Yavaşlığın nedenini de dış satınalma birimimizden sordurarak İstanbul gümrükteki arkadaşlarımızdan teyit ettik, sorun Temu ile...
  5. valhalla

Lenovo R27QE Alınır Mı?

Hocam benim sistemimde 2 adet var hatta bakarsanız aşağıdaki imzamda da... 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum ve ne alırken ne de sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. (Donma, kasma, yırtılma, ışık sızması ya da ölü piksel gibi..) Zamanında hepsiburada satıcısından aldım.. Öyle bir durum...
  6. valhalla

almış olsam ya da almaya emin olmaya yakın bir pozisyonda olacağım akıllı saat ya da dikiş makinesi olsaydı önerirdim dostum ama maalesef nokta atışlı bir ürün yok benden yana:(
  7. valhalla

Değil 1200 üst limit olan 1260 TL desen bile % 4 ü 50,4 jeton yapar 10 da veriyor 60,4 esiyor toplamda...Ama 1800 alman için 63 jeton istiyor.. Matematiksel olarak tek seferde olması mümkün değil yani:) Ola ki Temu alışveriş üst limitini 1325 TL yapsaydı 1325 TL sepet yapıp 53 jeton alırdın 10...
  8. valhalla

Şakacı seniiiii 😀
  9. valhalla

Evet aylık 5 kez maksimum sipariş hakkı devam ediyor, o durumda bir değişiklik bulunmuyor, iyi alışverişleriniz olsun:)
  10. valhalla

Basit bir soruya basit cevaplar vermeye çalışayım:) Kastınız alışveriş sürekliliği ise bu yönde süreci olumsuz etkileyen veya etkileyebilecek herhangi bir durum bulunmuyor, Temu dan alışveriş imkanı mevcut yasal altyapı düzenlemeleri eşiğinde devam ediyor.. Temu nun İstanbul Maslak ta bulunan...
  11. valhalla

Hayır benim siparişlerin hepsi stabil şekilde ilerliyor, bekleme hareketsizlik ya da gecikme gibi bir durum yaşamıyorum...
  12. valhalla

Arkadaşlar selamlar, bahsettiğiniz bu klavyenin kablosuz özelliği hiçbir şekliyle bulunmamaktadır, o niyetle almayı düşünüyorsanız vazgeçin pişman olmayın..
  13. valhalla

P.m den merakınızı sonlandıracak ve sorularınızın cevaplarını samimiyetle alacağınız bilgi paylaşımı yaptım, müsait olduğunuzda okursunuz.. İyi pazarlar:)
  14. valhalla

Valla ittire ittire son 1 küsur yılda 258 kişilik bir dev ekiple daha önceki benzeri versiyonu da dahil olmak üzere 19 kez aldık, ben de bu vesileyle 3 kez yararlandım ama alana kadar neler çektik anlatsak halimize acırsınız.. 1746298315 Günde kesintisiz minimum 8 saat sadece buna ayırdığımız...
  15. valhalla

Şuan benimkisi öyle:) Olur da 4. kez zafere ulaşırsak bu sefer sirf sizin merakınızı gidermek için aşama aşama ss lerini buradan paylaşırım dostlar
Geri