Hocam selamlar, belirttiğiniz bütçede alabileceğiniz en iyi akım korumalı priz, metre uzunluğunu da hesaba kattığımızda link olarak paylaştığınızdır.. Ki aynı ürün bende de var, yaklaşık 1 senedir 75 inç TV - ses sistemi ve hanımın evden çalışırken kullandığı PC sisteminde aynı anda kullanıyorum...
Studz ı ben de masaüstünde kullanıyorum. Neredeyse 2,5 sene oldu bir kez bile kopma veya başka bir sorun yaşatmadı, şu an Idefix de satışta görünüyor, link bırakıyorum...
Selamlar yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz, o dönem ben de araştırmıştım arkadaşın önerdiği Samsung ile bunun arasında kalmıştım. Hanım bunu tercih edince aldık, şükür bir sorun yaşamadık baya sağlam bir cihaz tavsiye ederim..
https://www.beko.com.tr/12-kg-camasir-makinesi/cmx-12140-camasir-makinesi
Selamlar, Temu TR yerel depodan satışı yapılan ürünlerin fiyat ve kalite beklentisinin bekleneni karşılamadığını zaten bu konu başlığında bir kaç kez belirtmiştim, yani Temu yerel şu an için tam anlamıyla uzak durulması gereken bir çizgide bence... O yüzden mecbur olunmadıkça (istisnalar...
Shein ürün önerileri başlı başına farklı bir konu başlığı gerektiriyor kanaatindeyim, forumda 3 4 konu başlığına denk geldim ve arkadaşlar baya bi ürün önermişler o yüzden buradan paylaşmak genel anlamda bana pek etik gelmiyor fakat çok orijinal ve cidden fırsat ürünü diyebileceğim şiddetle...
Hocam selamlar,
Temu nun özellikle reel yeni müşteri hedef kitlesine yönelik kampanya segmentasyonu bireysel müşterilere yüksek düzeylerde fırsatlar sunuyor, tabi bu durum kişisel alışveriş deneyimlerimize görece farklılaşabiliyor.. Ya da mevcut kullanıcılar üzerinde etkisi yetersiz...
Kardeşim sayende Urla enginarı gençlik festivali olduk :D
Şakası bi yana işin görülsün öğrencisin belli.. Zamanında o yollardan biz de geçtik..
Bu arada Urla enginarını benim hanım biliyomuş hatta bi kere aldım da baba kız ıyy bu ne demiştiniz diye lafı da soktu:D
Akşam akşam enginar hem de...
Hakikaten şaka gibi bi ülkedeyiz.. Ankara Yenimahalle merkezin neredeyse tamamında hiçbir operatörden verim alınamıyor ve bu durum 10 yıldan fazla süredir var.. 5G ye geçmeden mevcut hizmetin iyileştirilmesi elzem bence.. Dünya faturaları ödüyoruz ama iletişime gelince hizmetin adı var kendisi...
Selamlar, kendi adıma, African Blue yu ağır/koyu - tok içimli ve hafif aromatik, ölçü ayarlamalarınız akabinde içimi yoğun ve aşırı lezzetli olarak tanımlayabilirim... Böyle bir beklentiyle arayışta olan arkadaşlara da şiddetle öneririm...
Herkese selamlar olsun :)
Başta patlicansahibi nikflatron ve kurbax olmak üzere kulağımı uzuuuun bir süre çınlatan ve asılsız ithamlarla beni rencide eden :) tüm dostlara selam olsun (Son cümle şakadır...)
Yönelttiğiniz iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum :) Temu ile olan ilişkimi reddediyorum...