valhalla isimli üyenin son içerikleri

1. V

Shein indirimli ürünler

İlgili belge hukuk birimimizde mevcuttur fakat kişisel verileri koruma kanunu gereğince belge paylaşımında bulunamıyoruz... Paylaşabilmemiz için ilgili bakanlığın yazılı onayı gerekir aksi durumda hukuka aykırı hareket etmiş oluyoruz...
  2. V

Shein indirimli ürünler

Normal koşullar ve yeni mevzuat kararı gereğince evet... 1768871292 Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete sinde yayınlanan karar esastır bizim nazarımızda... 06.01.2026 sayılı Resmi Gazete duyurusunda "....alınan karar 1 ay sonra uygulamaya geçer..." hükmü mevcuttur. Bu da bahsedilen tarihi...
  3. V

Shein indirimli ürünler

Israrlı sorunuza nazaran bu son sayfada Toffyy rumuzlu arkadaşımıza verdiğim yanıtın aynısını teyit ediyorum. Çok net yazdığımı düşünüyorum ama sanırım net anlayamamışsınız... Ve lütfen sabır gösterip uzunca bir emekle sizlerin yararına olduğunu düşündüğüm açıklayıcı ve aydınlatıcı metni...
  4. V

Shein indirimli ürünler

Hayır... Keşke öyle olsa diye umduğunuzu anlıyorum ama sistem öyle işlemiyor :) Gümrük işlemlerinin tamamlandığını ya "...... nolu ürününüz ..... kargo şirketine teslim edildi..." tarzı bir ifadeyle SMS veya mobil bildirim olarak aldığınızda ya ilgili e-ticaret sitesinin siparişlerim bölümüne...
  5. V

Shein indirimli ürünler

Yeterince yazdığımı düşünüyorum ama bir kez daha evet diyeyim sen de rahat et ben de :D
  6. V

Shein indirimli ürünler

Rica ederim... Nedenlerini detaylıca yazmıştım ama çok kısa özet geçeyim... Detaylıca yazdığım nedenlerinden dolayı ürünler gümrüklerden onaylanıp ilgili kargo firmalarına teslim edilmedikleri için ve kargo firmalarının sistemlerine teslim alındı ibaresiyle henüz işlenmediği için adı geçen kargo...
  7. V

Shein indirimli ürünler

Belirttiğiniz PAL kodunu net anlamda kullanan tek firma var... CargoXKargo veya KARGOIST kod adlarıyla geçerler... Bu firmayla ısrarlı olarak temasa geçin ve sipariş kodunu paylaşın, gerekirse Shein dan bilgi teyidi aldım deyin ve değeceğine inandığınız bir ürün ise zorlayın... Web sitesi...
  8. V

Shein indirimli ürünler

"....havaalanına vardı..." ifadesi havaalanı gümrük bekleme depolarına konteynerlarda topluca uçaktan indirilen ürünlerin teslim alındığı tarihi ifade eder resmiyette... Yani ürününüz resmi anlamda TR ye varmıştır ve 6 Şubat veya sonrasıyla bir alakası yoktur... Sadece ürünlerin gümrük...
  9. V

Shein indirimli ürünler

Uluslararası firmaların ülkeler arası ticaret anlaşmalarında farklı opsiyonlar bulunabiliyor. Kimi global oyuncular istisnasız haliyle bu ticaret rejimine ve belirlenen karşılıklı kurallara sadık kalırlar kimileri ise bazı opsiyonları dışlayarak bu ticarete yönelirler, Shein bu dediğim 2.gruba...
  10. V

Shein indirimli ürünler

Belirttiğiniz konu kısmen doğru... Evet bir revize üzerinde çalışılıyor fakat bahsettikleri tarzda çıkarırlarsa çok tüketici lehine olmayacak, kısaca belirtmek gerekirse alınacak ekstra ücret kalemlerinde tutara göre vergi matrahı üzerinden belli oranlı indirim yapılması olası olan bir çalışma...
  11. V

Shein indirimli ürünler

Son soru ve cevabımı tekrar okuyun lütfen:)
  12. V

Shein indirimli ürünler

Soru için teşekkür ederim, aklımdaydı yazmayı unutmuşum, hatırlatmanız yerinde oldu... Şu an'a kadar Türkiye ye ulaşan tüm ürünlerin size normal yasal koşullar altında yani ekstra herhangi bir ödeme yapmadan tamamen ödediğiniz bedeller özelinde elinize ulaşmaması adına herhangi bir sorun...
  13. V

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Herkese merhabalar, Yaklaşık 15-20 gündür Çin menşei tüm platformlardan yapılan bireysel alışverişleriniz hakkında, özellikle geç ulaşma ve/veya henüz ulaşmama yönünde oldukça sıkıntılı bir sürecin son tüketiciler nazarında sizler adına büyük bir handikap teşkil ettiğinin farkında olarak; gerek...
  14. V

Shein indirimli ürünler

Herkese merhabalar, Yaklaşık 15-20 gündür Çin menşei tüm platformlardan yapılan bireysel alışverişleriniz hakkında, özellikle geç ulaşma ve/veya henüz ulaşmama yönünde oldukça sıkıntılı bir sürecin son tüketiciler nazarında sizler adına büyük bir handikap teşkil ettiğinin farkında olarak; gerek...
  15. V

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Evet bize de bu sabah Temu Ortadoğu kampanya yönetiminden bilgi maili geldi... Ticaret bakanlığı Türk gümrüklerine geliş tarihine göre yeni uygulamayı devreye alacağını net olarak belirttiği için Temu daki muhataplarımıza konuyu 2-3 gün önce ısrarla iletmiştik hızlı aksiyon almaları yönünde...
Geri