valorix1213 isimli üyenin son içerikleri

1. valorix1213

İptv önerisi f/p donmayan

Tavsiye için teşekkürler gerçekten kalitesi güzel (y)
  2. valorix1213

Moondrop chu 2 ve moondrop dac alınır mı?

al güzel güzel
  3. valorix1213

Trojan Yedim Nasıl kurturulur

Virüs Yedim Ne Yapıcam
  4. valorix1213

Sevdiğim Kızı Unutmak İçin Spor Önerileri Veya Nasıl Unutulur ?

öyle bir yerdeyimki yani nasıl anlatılır kızın güzel olup olmadığınada karar veremiyorum zihnimle aşığım sanırım
  5. valorix1213

3070ti sarı site fiyatı uygun mu

Güzel Hocam Alınır :)
  6. valorix1213

Teşekkür Ederim Birazda Hikaye Şöyle Hergün Karşılaşmak Ve Göz Göze Gelmek Bir zamanlar mutluyduk arkadaştık sürekli eğlenirdik gülerdik sanırım anılar bana onu düşündürüyor ve yaşantılar dediklerinizi uyguliyacağım inşAllah Bende Güzel Bir Sonuç Oluşturur :) 1709510874 :) Saolasın Abi Canımsın...
  7. valorix1213

3 senedir bir kızı seviyorum 3 senedir aklımda ama son zamanlarda aşırı düşünmeye başladım bende bıktım yani saçma geliyor beni sevmeyen benden hoşlanmayan birini sevmek unutmak istiyorum neler yapabilirim neler önerirsiniz
  8. valorix1213

Vencord Eklentisi Virüslü Mü ?

karşı tarafta nitro var ise görebilir yoksa 1080p 60fps açarsınız oda aynısı zaten :D
  9. valorix1213

Vencord Eklentisi Virüslü Mü ?

Discord'uma Vencord Eklentisi Kurdum E Normal Olaraktan fazla ram yemeye başladı. spotify google ve discord açıkken 32 gb ram'in %20sini yiyor iyi mi yoksa sorun var mıdır ?
  10. valorix1213

Steamde Nasıl Puan Kasabilirim

peki o 10000 puanlar güvenilir midir ?
  11. valorix1213

onu biliyorum dostum oyun oynarak falan parasız bir şekilde yöntemi olup olmadıgını sordum
  12. valorix1213

nasıl puan kasabilirim bilen var mı
  13. valorix1213

3.5 $ Dolarlık Steamde Oyun Önerisi Lazım

Aksiyon Ve Hikaye Oyunlar var mı 3 dolar 4 dolar arası bütcem şuan o kadar biriktirip birşeyde alabilirim sistemim 4060ti r5 7500f gerekçeleri boşverin +18 oyunda olur hiç farketmez steam'e giriyorum oyun bulamıyorum
  14. valorix1213

Razer cobra alınır mı

al bence
Geri