vamola isimli üyenin son içerikleri

1. V

Hazir sistem ikilemi

cs2'de fps olcumleri yukarida hocam dunden beri arastiriyorum videolara, reddite vs bakiyorum assagi yukari ayni degerler var.
  2. V

Hazir sistem ikilemi

Reis senin islemci ryzen 7 9800x3d'ymis o degerler gayet normal hatta islemci yiyen bir oyuna az bile bence benimki r5 7600 olacak ama CS2'de degerler 5060 ti'a gore min 70 fps fark ediyor tartistigimiz sey de oydu 5 bin lira icin kulak arkasi yapilmayacak bir fark bence o yuzden siparisimi...
  3. V

Hazir sistem ikilemi

Aldigim sistemdeki kartta CS2 icin test sonuclari senden epey farkli hocam forumlarda okuduklarim da keza oyle seninkinin 3 fanli olmasinin mi bir farki var acaba
  4. V

Hazir sistem ikilemi

5060'li bu sistem dun 40 bin liraydi hocam ben bunun yerine 9060 xt'li bu sistemi 35'e aldim iste.
  5. V

Hazir sistem ikilemi

Hocam dunden beri reddit forumlarinda geziyorum herkes bi umut kartin guncelleme alip duzelmesini bekliyor sana oyle soyleyeyim. Bu yuzden ben de siparisi iptal edip farkli bir tercihe yonelmeyi dusunuyorum. Dedigim gibi benim main oyun CS2 diger oyunlarda 10 fps farkini anlarim fakat cs'de ki...
  6. V

Hazir sistem ikilemi

Genelde cs2 oynuyorum, 5060ti ile bu kadar fark olmasi normal degil bence hocam ustelik arasinda 5 bin lira gibi bir fark vardi.
  7. V

Hazir sistem ikilemi

Ryzen 5 7600 var sistemde de ondan ziyade bir kac soru isareti var kafamda. 5060 ti 'li sistem 37.5 civariydi ozellestirmeyle falan 40'a aldik desek ben suan aldigim 9060 xt'li sisteme ekstra 16 lik ram ekleyip 35'e aldim. Asil sorun surda basliyor, 5 bin lira icin cs'de min 60 fps farkini ve...
  8. V

Hazir sistem ikilemi

Reis ben de dün konudaki bilgisayardan aldım sence iptal mi etmeliyim, 9060 xt alınmaz mı cidden
  9. V

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Beyler ACIL ozellestirmelerle boyle bir kasa yaptim alinir mi? Genelde fps oyunlari oynuyorum, nvdia disi ekran karti istemiyorum.
  10. V

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

Hocam sipariş verdiniz mi son durum nedir, ben de sipariş verecektim.
Geri