Reis senin islemci ryzen 7 9800x3d'ymis o degerler gayet normal hatta islemci yiyen bir oyuna az bile bence benimki r5 7600 olacak ama CS2'de degerler 5060 ti'a gore min 70 fps fark ediyor tartistigimiz sey de oydu 5 bin lira icin kulak arkasi yapilmayacak bir fark bence o yuzden siparisimi...
Aldigim sistemdeki kartta CS2 icin test sonuclari senden epey farkli hocam forumlarda okuduklarim da keza oyle seninkinin 3 fanli olmasinin mi bir farki var acaba
Hocam dunden beri reddit forumlarinda geziyorum herkes bi umut kartin guncelleme alip duzelmesini bekliyor sana oyle soyleyeyim. Bu yuzden ben de siparisi iptal edip farkli bir tercihe yonelmeyi dusunuyorum. Dedigim gibi benim main oyun CS2 diger oyunlarda 10 fps farkini anlarim fakat cs'de ki...
Ryzen 5 7600 var sistemde de ondan ziyade bir kac soru isareti var kafamda. 5060 ti 'li sistem 37.5 civariydi ozellestirmeyle falan 40'a aldik desek ben suan aldigim 9060 xt'li sisteme ekstra 16 lik ram ekleyip 35'e aldim. Asil sorun surda basliyor, 5 bin lira icin cs'de min 60 fps farkini ve...